Vin alegerile. De Moș Nicolae, pregătiți nuielele!


Vin alegerile. De Moș Nicolae, pregătiți nuielele!

Actualul deputat PMP pentru Diaspora, Doru Coliu, practic dispărut după ce s-a aflat că a făcut închisoare, candidează din nou. Tot din partea PMP. Dar la Teleorman. Fix la Teleorman. Dânsul este absolvent de liceu indistrial și nu are aproape nici o experiență profesională.

La USR s-a anulat celebra decizie de invalidare a candidaturii lui Vlad Teohari. Este vorba despre acea decizie a Comisiei de arbitraj, integritate și bune maniere pe care Barna a prezentat-o întregii prese ca fiind imposibil de schimbat. Oricum nu contează, listele au fost deja depuse. Ca și cum ți-ar anula arbitrul un gol în timpul meciului, îl pierzi și ți se validază după două săptămâni, fără să se schimbe scorul. Pe sub masă se anunță, din nou, epurări ale celor care l-au susținut pe Vlad. Este un festival al demascarilor.

Deputatul Emanuel Ungureanu de la Cluj este mândru că este buzoian. Mândru că este pe primul loc pe lista, altfel era mândru că este vasluian. A participat, desigur, la alegerile interne din filiala Buzău, conform statutului. Doar că a participat la o săptămână după încheierea lor.

PSD a depus o lista de candidați pentru Diaspora. Au acest tupeu nemăsurat. Pretind că au și filiale pe aici. Cozi de topor se găsesc peste tot. Nu am găsit încă lămâia care să îmi permită să scriu despre acești mizerabili.

Vin alegerile. De Mos Nicolae. Pregătiți nuielele.

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.