Birchall tună și fulgeră contra hotărârii PSD de a-l premia pe "Ciordache": "Impostură și tupeu fară margini!"


Birchall tună și fulgeră contra hotărârii PSD de a-l premia pe "Ciordache": "Impostură și tupeu fară margini!"

Marți au fost depuse 3 candidaturi pentru șefia Consiliului Legislativ, urmând ca plenul reunit al Parlamentului să voteze, de la ora 16, președintele instituției. Cei trei candidați care încearcă să obțină funcția sunt deputatul PSD Florin Iordache, fostul președinte al CCR, Augustin Zegrean și Ionuț Duli Mazâlu, actualul secretar al Consiliului Legislativ.

Fosta ministră a Justiției, deputata independentă Ana Birchall, a avut o reacție la cald, atrăgând atenția că depunerea candidaturii de către Florin Iordache reflectă, din nou, impostura și tupeul acestui individ care a nenorocit statul de drept. În acest sens, Birchall a lansat un apel către ceilalți parlamentari, sperând că votul de astăzi va fi covârșitor contra pesedistului "Ciordache".

Birchall, pe Facebook: "Impostură și tupeu fară margini! Iordache și-a depus candidatura pentru Consiliul Legislativ, o instituție importanta în arhitectura statului român! De "bine ce a făcut justiției", în realitate nenorocind justiția, dacă este votat, Iordache va avea un mandat la Consiliul Legislativ fiind astfel "răsplătit" că doar a demonstrat că știe cum se fac legile, nu? Personal NU îl voi vota și sper ca votul de azi să fie covârșitor împotriva unei astfel de candidaturi, care îi aparține unui om devenit rușinea Parlamentului României, făcând atât de mult rău justiției, românilor cinstiți și României!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.