EXCLUSIV Analiză grafică: Firea și-a photoshopat poza din biroul de la PMB. Politiciana fake o comite din nou pe modelul "Gabriela, fă-te că lucrezi!"


EXCLUSIV Analiză grafică: Firea și-a photoshopat poza din biroul de la PMB. Politiciana fake o comite din nou pe modelul "Gabriela, fă-te că lucrezi!"

Gabriela Firea, primarul încă în funcție, a postat ieri pe Facebook o imagine cu ea în biroul din Primărie cu mesajul "Sunt tot aici. Încă muncesc. Tot ca oțelul. Și îmi place". Reacția lui Nicușor Dan a venit imediat: "Sfidarea supremă la adresa bucureștenilor: primarul învins se laudă că blochează tot orașul, refuzând să părăsească biroul care, după cum se observă, e gol. Nici nu muncește, nici nu lasă pe alții să rezolve problemele Bucureștiului. Acesta este PSD, un partid care îi disprețuiește pe bucureșteni și care folosește toate tertipurile juridice pentru a avea timp să-și șteargă urmele abuzurilor pe care le-a făcut timp de 4 ani". 

CITIȚI ȘI: Ipocrizia Gabrielei Firea: anunță că va lupta pentru apa caldă în Senat, în timp ce NU îl lasă pe Nicușor Dan să își înceapă mandatul de primar

Firea a publicat imaginea respectivă după criticile aduse de Nicușor Dan conform cărora blochează activitatea Primăriei Capitalei, nelăsându-l pe acesta să își înceapă mandatul într-o perioadă în care trebuie făcute pregătirile în prag de iarnă în ceea ce privește rețeaua de termoficare. 

Poza cu pricina: 

Un detaliu observat de puțini este reprezentat de faptul că Gabriela Firea și-a photoshopat poza, situație reflectată de un graphic designer contactat de Redacția Podul, care a preferat să îi fie protejată identitatea. 

"În primul rând, este vorba despre parchet. Nu există niciun motiv pentru ca porțiunea de parchet dintre mâna și piciorul Gabrielei Firea să fie brusc de n ori mai expusă decât restul parchetului. În al doilea rând, sunt zone în fundal mult mai clare decât subiectul (Gabriela Firea), așa cum puteți observa în imaginea următoare: 

Totodată, i-au fost decupați câțiva pixeli din braț. 

Se mai observă un mic contur alb, în jurul ei, pe ici pe colo. Uitați-vă și la ceas și antebraț. Dacă respectivul contur ar fi generat de lumină, atunci s-ar vedea și în alte zone", a precizat graphic designerul. 

Astfel, nu doar că a postat o imagine în care nu se vede că ar lucra, dar a publicat una lipsită de autenticitate, nefiind sigur că ea ar fi fost prezentă ieri în biroul din Primăria Capitalei. Falsitatea politicianei Gabriela Firea a mai fost reflectată și în alt articol, atunci când am atras atenția că dacă ar dori cu adevărat să lupte în continuare pentru problemele bucureștenilor, atunci ar fi acceptat mandatul de Consilier General. 

CITIȚI ȘI: Politiciana FAKE Gabriela Firea. Fosta primăriță PSD îi păcălește pe bucureșteni că va lupta și mai mult pentru Capitală, așa cum i-a mințit cu candidaturile foștilor fotbaliști Cornel Dinu și Daniel Pancu

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.