Umilință totală pentru prezidențiabilul Joe Biden! Casetele sexuale cu fiul său, Hunter, au fost publicate de GTV, canal tv care emite în Taiwan. Scandalul care aruncă în aer alegerile din SUA


Umilință totală pentru prezidențiabilul Joe Biden! Casetele sexuale cu fiul său, Hunter, au fost publicate de GTV, canal tv care emite în Taiwan.  Scandalul care aruncă în aer alegerile din SUA

GTV, canal de televiziune care emite în mandarină în Taiwan și se opune regimului comunist din China, a dat publicității în această dimineață o primă înregistrare video compromițătoare cu Hunter Biden, fiul candidatului democrat la Președinția SUA.

În imagini, Hunter Biden apare făcând sex cu o persoană necunoscută și fumând cocaină.  Puteți viziona imaginile AICI (ATENȚIE! Conținut explicit!)

Canalul de televiziune anunță că mai deține înregistrări, pe care urmează să le difuzeze în zilele următoare. 

Titlul înregistrării publicate de GTV aduce în discuție faptul că Partidul Comunist Chinez (PCC) s-a infiltrat până la cele mai înalte niveluri în SUA. Titlul este: „Exclusiv! Sex- casetele cu Hunter Biden, infiltrarea PCC în SUA, Alianța Răului care vrea să domine lumea”.

Videoclipul a fost încărcat pe celebrul laptop al lui Hunter Biden (foto), uitat anul trecut la un service de computere din Delaware. Mai multe detalii despre laptop AICI.

Postul GTV este deținut de omul de afaceri Guo Wengui, care a părăsit China în 2014, după ce a fost acuzat de o serie de infracțiuni, printre care și luare de mită. Este un apropiat al lui Steve Bannon, fostul strateg- șef al campaniei președintelui SUA, Donald Trump, din 2016. 

HUnter
Hunter Biden

 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.