Vinovații de jefuirea spitalelor de stat se strâng la matcă: vor să fie deputații Ciumei Roșii!


Vinovații de jefuirea spitalelor de stat se strâng la matcă: vor să fie deputații Ciumei Roșii!

Dacă vreți să fiți siguri că veți continua să muriți cu zile în spitalele de stat, votați PSD! 

Dacă vreți să fiți siguri că spitalele de stat sunt jefuite în continuare și pacienții trebuie să-și cumpere singuri medicamente, votați PSD! 

Dacă vreți să fiți siguri că un nou Colectiv se poate repeta oricând, că răniții și marii arși mor de pe urma infecțiilor nosocomiale din spitalele de stat, votați PSD!

Nu, acestea nu este un mesaj electoral. Este realitatea. Patronii și purtătorii de cuvânt ai criminalului sistem medical de stat, un lagăr de exterminare, candidează pentru PSD. Rafila Junior, fiul torționarului securist Rafila, “managerul“ Adrian Streinu Cercel, fostul ministru al Sănătății Florian Bodog (plagiator dovedit) sau directorul Spitalului Colentina, un mogul tipic pesedist, numit pe criterii clientelare de doamna Firea, candidează pentru Ciuma Roșie.

De ce? Unu, vor imunitate. Doi, vor să blocheze orice reformă în domeniul Sănătății. Din această trupă de moguli care au stors spitalele de stat lipsește doar Raed Arafat, alt impostor pesedist. Celebrul dr. Rafila a fost, de fapt, un fel de Mama Omida al pandemiei: se plimba din televiziune în televiziune și spunea, cu un aer de om competent, ceea ce putea ști orice ins care știe să folosească Google. Anunța ploaia la cinci minute după ce aceasta începuse și ne spunea să ne luăm umbrela. În realitate, Rafila este un sinecurist (sper să nu se înțeleagă “securist“...) trimis de guvernul PSD la Organizația Mondială a Sănătății – o organizație controlată de China comunistă și care a eșuat complet în prevenirea pandemiei – de unde câștigă sume uriașe. Asta e tot. Ce face el acolo, nimeni nu știe. Nu are absolut nici un merit profesional care să justifice prezența sa în acea poziție. 

În ianuarie 2020, scriam despre Rafila, Streinu-Cercel și amicii lor: “Mogulii care conduc sistemul medical de stat - îl storc fără rușine, iau șpăgi nesimțite de la pacienți, deși au salarii aproape ca-n Occident - nu vor să se schimbe nimic. Calcă pe cadavre, nu e nici o exagerare. Își spun între ei “somități“, dar și-au făcut un renume doar prin cinism și lăcomie. Și-au căpătat funcțiile nu prin competență, ci prin legăturile lor cu Ciuma Roșie. Sunt oamenii regimului PSD (citiți-le biografiile, cine i-a promovat....) și patronează un sistem de exterminare“.

Noi am uitat prea repede ce Mafie conduceau spitalele de stat aflate în subordinea baronilor locali: în Vrancea, Oprișan plasase la conducerea spitalului județean un hoț de conserve, condamnat penal. Am citit dosarul Bănicioiu: DNA arată că individul a luat șpagă aproape un milion de euro pentru numirea a 2-3 manageri de spital, manageri care apoi urmau să dirijeze resursele spitalelor pe care le conduceau către anumite firme. De unde se furau banii? De la pacienți, evident. 

Ciuma Roșie și mogulii spitalelor de stat se pregătesc, repet, să oprească orice reformă de dreapta în spitalele de stat. Au reușit, în 2012, la instigarea lui Raed Arafat, să blocheze un prim pas reformator – spargerea monopolului coruptei Case de Asigurări Naționale de Sănătate (CNAS) și a SMURD – iar rezultatul s-a văzut, la Colectiv, când marii arși erau aruncați pe trotuar, în așteptarea Salvării. 

A fost destul stimați români, să-l vedem pe Piedone reales primar, la cinci ani de la Colectiv. Ne dovedim respectul pentru victimele inocente ale dramei de la Colectiv mergând la vot și oprind renașterea Ciumei Roșii. 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.