Rareș Bogdan estimează scorul pe care-l va lua PNL la parlamentare: "PSD rămâne principalul competitor!"


Rareș Bogdan estimează scorul pe care-l va lua PNL la parlamentare: "PSD rămâne principalul competitor!"

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat pentru Libertatea că adversarul principal al liberalilor, în cazul alegerilor parlamentare, e doar PSD. Totodată, europarlamentarul a precizat că PNL nu va răspunde atacurilor venite din partea USRPLUS sau PMP. 

"PSD rămâne principalul competitor. Scorul de la locale ne îndeamnă să-i urmărim şi să-i contracarăm. Ciolacu continuă aceleaşi politici ca cele ale lui Dragnea, Codrin Ştefănescu, Nicolicea, însă puţin mai „coafate.

Adversarul nostru e PSD. Nu răspundem şi nu vom răspunde unor atacuri venite din partea USR sau PMP. USR PLUS e un partid partener pentru noi. Ne bucurăm că şi PMP a intrat în consiliile locale. Eu am militat pentru o alianţă cu PMP. Am fi câştigat Sectorul 5. Nu e vitală nicio alianţă cu USR sau PMP. E imposibil ca USR să câştige mai multe voturi ca PNL la parlamentare. Noi cred că o să ajungem la 3 milioane de votanţi", a precizat Rareș Bogdan pentru sursa citată mai sus.

Mai mult, Rareș Bogdan a spus că PNL, luând în considerare scorul de la locale, va obține la alegerile parlamentare peste 34% din voturi: "E greu să spunem că nu am cucerit urbanul. Totuşi, am câştigat Constanţa, Clujul. Am câştigat Arad, Oradea, Iaşi. Am pierdut Alba, un oraş simbol pentru noi. A fost o greşeală de strategie politică. Am pierdut Timişoara pe mâna noastră (...) Vom aborda diferit alegerile parlamentare. Vom veni cu o listă cu persoane cu experienţă, însă şi persoane noi, dar nu neapărat tinere. Scorul va fi mai mare de 34%. Am luat cel mai mare scor politic din ultimii 30 de ani".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.