RECORD DE TRAFIC. Podul.ro își consolidează poziția printre publicațiile online de referință din România


RECORD DE TRAFIC. Podul.ro își consolidează poziția printre publicațiile online de referință din România

Anul 2020 a însemnat, pentru publicația online Podul.ro, recorduri de trafic și de audiență. O performanță care ne onorează și, în același timp, ne obligă să ținem în continuare ștacheta profesionalismului foarte sus. O performanță pentru care vă mulțumim! Fără voi, cititorii Podul.ro, eforturile noastre de a oferi zilnic știri, analize și comentarii de înaltă ținută jurnalistică ar fi în zadar.

În martie a.c., odată cu instaurarea stării de urgență pe fondul pandemiei de COVID-19, cititorii au căutat pe Podul.ro informații relevante despre criza sanitară. În această lună, peste 1,2 milioane de cititori unici au accesat Podul.ro, potrivit datelor furnizate de Google Analytics.

CITITORI UNICI MARTIE 2020

 

De asemenea, articolele publicate de site-ul nostru au fost accesate de 2,3 milioane de ori (afișări).  

AFIȘĂRI MARTIE 2020

 

Pe parcursul întregului an, media lunară de cititori unici a depășit 300.000 de cititori unici și 500.000 de afișări.

MEDIA LUNARĂ DE CITITORI UNICI ÎN 2020

 

MEDIA LUNARĂ DE AFIȘĂRI ÎN 2020

 

Per total, în intervalul 1 ianuarie- 28 octombrie 2020, Podul.ro a înregistrat peste 3,8 milioane de cititori unici, peste 8,1 milioane de vizite și peste 10 milioane de afișări.

CIFRELE TOTALE DE TRAFIC ȘI AUDIENȚĂ ÎN 2020

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.