Scriitorul și teologul Cristian Bădiliță, despre valul de crime islamiste din Franța: ”Sub ochii noștri se joacă soarta identității occidentale”


Scriitorul și teologul Cristian Bădiliță, despre valul de crime islamiste din Franța: ”Sub ochii noștri se joacă soarta identității occidentale”

Scriitorul, teologul și traducătorul Cristian Bădiliță avertizează, în contextul valului de atentate teroriste islamice din Franța, că mesajul acestora este unul explicit anticreștin și că soarta identității occidentale se joacă sub ochii noștri. 

”Cine nu e cu Occidentul face volens nolens jocul islamo-fasciștilor”, punctează teologul, pe Facebook. 

Vă prezentăm comentariile lui Cristian Bădiliță:

”Noi crime islamiste într-o biserică din Nisa (Franța). Astăzi, în jurul orei 9, sălbaticii islamiști au lovit din nou. Trei persoane au fost ucise (una decapitată) în interiorul Basilicii Notre-Dame de l Assomption. 

La numai cîteva zile după curajosul discurs al lui Macron de la Sorbona și a doua zi după publicarea unei caricaturi despre Erdogan. 

Se pare că în Europa trebuie interzise rîsul, spiritul critic, libertatea. Nu trebuie să ne mai simțim bine la noi acasă, pur și simplu. Acum însă mesajul e clar anticreștin. Cel puțin trei persoane au fost omorîte cu bestialitate într-o biserică. 

Sub ochii noștri se joacă soarta identității occidentale. Cine nu e cu Occidentul face volens nolens jocul islamo-fasciștilor, vorba primarului Nisei”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.