VIDEO Tăriceanu, la o întâlnire de taină cu mai mulți milionari. Soția acestuia a încercat să smulgă microfonul unui jurnalist


VIDEO Tăriceanu, la o întâlnire de taină cu mai mulți milionari. Soția acestuia a încercat să smulgă microfonul unui jurnalist

Realitatea PLUS relatează că fostul președinte al ALDE, transferat de Ponta la Pro România și anume Călin Popescu Tăriceanu a fost surprins duminică la aceeași masă, într-un local de fițe din București, cu "miliardarul fără chip Dragoș Dobrescu, mogulul de presă Radu Budeanu și milionarul Peter Imre". 

Jurnalistul Bogdan Muzgoci l-a așteptat pe Tăriceanu în afara restaurantului pentru a-l întreba detalii despre respectiva întâlnire de taină, dar și despre motivele pentru care poliția a venit la fața locului, fiind suspiciuni conform cărora fostul președinte al ALDE nu respecta normele epidemiologice. 

De altfel, de precizat este faptul că Tăriceanu a mers împreună cu soția (nu mai știm exact a câta soție, pentru că Tăriceanu are multe la activ) la respectiva întâlnire de taină, ea fiind chiar cea mai iritată de întrebările puse de jurnalistul Bogdan Muzgoci, încercând la un moment dat să îi smulgă microfonul. Mai mult decât atât, Tăriceanu s-a apucat să dea lecții de jurnalism în dialogul pe care l-a avut cu jurnalistul Realitatea PLUS, repetând de mai multe ori, extrem de iritat, întrebarea "Ăsta-i jurnalism?!".

Potrivit informațiilor Podul.ro, Victor Ponta l-a trimis pe Tăriceanu la mai multe întâlniri cu scopul de a obține fonduri pentru campania electorală privind alegerile parlamentare. 

Vedeți video: 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.