EXCLUSIV Mărieș, acuzații care îl fac K.O. pe "revoluționarul" Ciolacu: "E bun de pus sub urmărire penală pentru favorizarea criminalilor! A participat la formarea FSN!"


EXCLUSIV Mărieș, acuzații care îl fac K.O. pe "revoluționarul" Ciolacu: "E bun de pus sub urmărire penală pentru favorizarea criminalilor! A participat la formarea FSN!"

Președintele PSD Marcel Ciolacu l-a amenințat luni seară pe ministrul de Finanțe Florin Cîțu, putem spune chiar cu moartea, într-o emisiune la TVR. "Să știți că Ceaușescu l-am împușcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat țara acum cum n-a îndatorat-o nimeni niciodată?", a zis Ciolacu.

Președintele Asociației 21 Decembrie 1989, Doru Mărieș, a acordat un scurt interviu pentru Podul.ro în care a lansat o serie de atacuri la adresa așa-zisului revoluționar Marcel Ciolacu, spunând că "ori face pe prostul ori este lipsit de cele mai elementare cunoștințe de istorie", întrucât dictatorul Nicolae Ceaușescu n-a fost împușcat pentru că a plătit datoria, ci pentru a nu-i deconspira pe trădătorii care au dat lovitură Revoluției după data de 22 decembrie 1989. 

Mai mult, Mărieș a precizat că Ciolacu a participat la formarea Frontului Salvării Naționale, în timp ce adevărații revoluționari erau uciși de artizanii feseniști, motiv pentru care ar trebui pus sub urmărire penală, împreună cu alții, pentru favorizarea criminalilor. 

"O să-i răspund revoluționarului Ciolacu. Dacă la 30 de ani de când are brevet de revoluționar în buzunar nu știe că Ceaușescu a fost împușcat de înaintașii lui la comanda Moscovei și cu acordul lui Ion Iliescu, care astăzi este președintele lui de onoare, la PSD, înseamnă că ori face pe prostul ori este lipsit de cele mai elementare cunoștințe de istorie.  

Ceaușescu n-a fost împușcat pentru că a plătit datoria. Ceaușescu a fost împușcat de ei pentru a nu-i da în primire pe toți trădătorii care au preluat controlul și au dat lovitură Revoluției după 22 decembrie, în frunte cu Iliescu, Măgureanu, Voican, Stănculescu, Militaru. Dacă Ciolacu se situează astăzi la 30 de ani alături de ei, înseamnă că și el este un mic revoluționar fals de la Buzău.  

E o glumă proastă Ciolacu și Revoluția de la Buzău. Sunt multe alte glume proaste, oameni care au participat la diversiunea de după 22 decembrie. Ciolacu a participat din câte îmi aduc aminte la formarea FSN. Păi, în timp ce pe noi și pe militarii din Buzău îi omora FSN în diversiunea de după 22 decembrie, el forma Frontul Salvării Naționale. Deci achiesa la crima de după 22 decembrie. Putem să avem o discuție pe orice subiect al Revoluției de la Buzău. Cei care au participat la formarea tuturor structurilor ale FSN sunt buni de pus sub urmărire penală, dacă nu direct pentru crimă împotriva umanității, atunci pentru favorizarea criminalilor. Pentru că dacă Ciolacu făcea structura de putere și coordona Armata și structurile ce dețineau arme de foc după 22 decembrie, atunci unde se situa el, de partea Revoluției sau a loviturii dată Revoluției după 22 decembrie de către gruparea KGB-istă condusă de Ion Iliescu?! E o întrebare la care nici nu trebuie să ne gândim mult ca să avem un răspuns. E o chestiune logică. Din moment ce tu te situai de partea criminalilor, iar astăzi ceri certificat de revoluționar ești un pârlit care nu știi, după 30 de ani, ce s-a întâmplat atunci sau ai anumite lucruri de ascuns", a zis Doru Mărieș. 

Pe tema dosarului de la DNA privitor cercetarea legată de modul în care s-au acordat o serie de certificate de Luptător cu Rol Determinat în Revoluția Română, Mărieș s-a arătat sceptic referitor la soluționarea acestuia, întrucât ar fi trebuit să rămână din punct de vedere procedural la Parchetul General. De asemenea, președintele Asociației 21 Decembrie 1989 și-a exprimat revolta față de bătaia de joc cu care sunt tratați adevărații revoluționari, în timp ce fostul fotbalist Cornel Dinu, complicele artizanilor FSN, ar urma să primească certificat de Luptător cu Rol Determinat în Revoluția Română și o indemnizație acordată retroactiv de peste 20 de mii de euro. 

CITIȚI ȘI: Anchetă DNA: Ciolacu ar fi obținut fraudulos titlul de "luptător cu rol determinant în Revoluția Română". Plângerea penală a fost făcută de revoluționarul Marian Ceaușescu

"Din punctul meu de vedere tot ce a ajuns la DNA pe un asemenea tip de dosar nu a primit soluție în sensul de anchetă. Drept dovadă că și acum DNA s-a protejat cumva după ce a ajuns dosarul la ei și nu știu din ordinul cui. Acest dosar nu era de DNA, ci de Parchetul General. Ca atare, trimiterea acestui dosar la DNA a fost o farsă care le-a ieșit. Să vedem dacă și la recurs procurorul căruia îi va fi dat dosarul către soluționare va fi de aceeași părere cu cel care a închis dosarul.  

Mie îmi pare foarte rău pentru oamenii care sunt cu adevărat revoluționari și care sunt bătaia de joc a unor trepăduși care au ținut neapărat să fie ei premiați cu Rol Determinant. Îmi pare rău de oamenii care sunt cu adevărat revoluționari și nu au primit certificat din cauza acestor indivizi care nu se mai satură, care țin morțiș să primească certificat de Revoluționar cu Rol Determinant în condițiile în care dacă vă referiți la Cornel Dinu eu îl acuz de participarea la diversiunea începută pe 22 decembrie și poate chiar de o participare directă la diversiunea din 23 și 24 decembrie. Dacă e curios poate dă un telefon și întreabă de ce e Dosarul Revoluției direct legat de domnia sa. Există mărturii în sensul acesta. Cornel Dinu a fost mandatat de Ion Iliescu și Petre Roman să le țină, să le protejeze în propria casă pe cele două distinse doamne, Mioara și Nina. Cornel Dinu e om de încredere al Moscovei", a completat Mărieș. 

Cât despre instigarea la crimă prin care Ciolacu l-a vizat mai ales pe Cîțu, Mărieș i-a transmis ministrului de Finanțe să nu mai aștepte scuze din partea PSD, ci să prezinte date clare care să arate câți bani a împrumutat PSD de 30 de ani încoace, câte sute de miliarde de euro și unde s-au dus sumele cu pricina. 

CITIȚI ȘI: Ciolacu instigă la CRIMĂ contra liberalilor. Florin Cîțu, prima reacție: "Și în politică există o limită!"

"Nu-l înțeleg aici pe domnul Cîțu de ce e speriat. Parcă așa l-am simțit, că așteaptă scuze. Cum să aștepte Cîțu scuze de la Ciolacu? Domnul Cîțu nu a stat în fața gloanțelor FSN, actualul PSD. FSN a tras în noi cu gloanțe, iar Ciolacu trage cu o vorbă și se sperie domnul Cîțu. Cîțu să îi peste ochi cu cifre, cu date concrete, câți bani a împrumutat PSD de 30 de ani încoace, câte sute de miliarde de euro. Cu asta să îi dea Cîțu în cap, că are toate datele, iese și spune: “PSD, în toți acești ani cât a stat la guvernare, s-a împrumutat cu 150 de miliarde de euro”. Asta trebuie să facă domnul Cîțu, nu să-l pună să își ceară scuze. Să scoată probele și să arate națiunii române câți bani a furat PSD în ultimii 31 de ani. Sigur că și domnul Florin Cîțu trebuie să arate o deschidere către public în legătură cu sumele împrumutate în ultimul an, dar să nu mai aștepte scuze de la criminalii economico-financiari din ultimii 30 de ani din cadrul acestui partid care a devalizat România. Să scoată probe, să le pună pe masă și să arate, că tot începe campania electorală, care este suma împrumutată de către guvernele PSD în ultimii 30 de ani, întrucât mai mult ca sigur aceste împrumuturi nu se reflectă în economie, autostrăzi, canale, vapoare, avioane, dar cu certitudine se reflectă în averile fabuloase ale pesediștilor", a conchis Doru Mărieș. 

 

 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.