VIDEO Situația degenerează în Piața Victoriei. Protestatarii "CAPVID" se atacă între ei: Cerva, reporterul RTV și Lovin, agresați de "covidioții" putinistului Diplan


VIDEO Situația degenerează în Piața Victoriei. Protestatarii "CAPVID" se atacă între ei: Cerva, reporterul RTV și Lovin, agresați de "covidioții" putinistului Diplan

Peste o sută de persoane s-au adunat duminică, 8 noiembrie, în Piaţa Victoriei din Bucureşti pentru a protesta faţă de noile măsuri luate de Guvern privind limitarea răspândiri virusului SARS-CoV-2. Organizatorul a fost putinistul Pompiliu Diplan, același individ care împreună cu soția inculpatului pentru crime împotriva umanității Gelu Voican Voiculescu și anume Giorgiana Arsene (așa-zisă jurnalistă Sputnik), dar și cu alți manifestanți, s-au apucat să aplaude în fața Ambasadei Federației Ruse la București.

VEDEȚI ȘI: VIDEO halucinant: cum au aplaudat protestatarii putiniști în fața Ambasadei Rusiei: ”Jos pălăria pentru Putin!” Cât de implicate sunt serviciile rusești în astfel de provocări?

Revenind la protestul de astăzi, precizăm că protestatarii "CAPVID" au început să se bată între ei. Concret, Diplan a lansat o serie de mesaje împotriva tuturor posturilor TV, inclusiv contra RTV, situație care a determinat-o pe jurista Codruța Cerva să ia apărarea respectivei televiziuni care, de altfel, a trimis astăzi un reporter în Piața Victoriei. Cerva i-a transmis lui Diplan că nu trebuie atacată și televiziunea care a promovat acțiunea de protest, moment în care manifestanții lui Diplan au devenit violenți, reporterul România TV fiind pus la pământ, iar Cerva, împreună cu Oana Lovin, agresate și date afară din Piața Victoriei. 

"Am întrebat de ce au scandat (contra televiziunilor) când singura televiziune care ne-a promovat a fost România TV. Le-am spus celor care vorbeau la microfon rușine să vă fie, am fost împinsă, îmbrâncită, lovită", a relatat ulterior Codruța Cerva.

Vedeți video: 



 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.