VIDEO Sidney Powell, avocat al lui Donald Trump, pentru Fox News: „Va trebui să luptăm în curțile federale pentru a expune această fraudă abjectă și conspirația din spatele ei”


VIDEO Sidney Powell, avocat al lui Donald Trump, pentru Fox News: „Va trebui să luptăm în curțile federale pentru a expune această fraudă abjectă și conspirația din spatele ei”

Sidney Powell, avocat al lui Donald Trump, a declarat, într-un interviu acordat postului de televiziune Fox News, că, la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, „s-a făcut un efort masiv și coordonat de a fura aceste alegeri de la poporul american, de a discredita și a distruge voturile lui Donald Trump și de a produce voturi pentru Joe Biden.”

Powell, care este și avocatul generalului Michael Flynn, victimă a instituțiilor de forță din SUA în frunte cu FBI, a spus că echipa legală a președintelui în exercițiu „va trebui să lupte în curțile federale pentru a expune această fraudă abjectă și conspirația din spatele ei.”

„S-a făcut un efort masiv și coordonat de a fura aceste alegeri de la poporul american, de a discredita și a distruge voturile lui Donald Trump și de a produce voturi pentru Joe Biden. Au făcut-o în toate modurile imaginabile, de la morți care votează în număr mare, până la crearea unor buletine de vot absolut frauduloase, exclusiv în favoarea lui Joe Biden.

Am identificat cel puțin 450.000 de buletine de vot în statele-cheie care, în mod miraculos sunt doar pentru Joe Biden.

DIFERENȚA DE VOTURI ÎNTRE JOE BIDEN ȘI DONALD TRUMP ÎN STATELE DISPUTATE

Au folosit un algoritm pentru a determina de câte voturi au nevoie ca să întoarcă rezultatul.

Și au folosit computerele pentru a muta acele voturi de la Trump la Biden și de la alți candidați republicani la concurenții lor.

Va trebui să luptăm în curțile federale pentru a expune această fraudă abjectă și conspirația din spatele ei și pentru a obține o renumărare și audituri oriunde este necesar, adică, sincer, în cea mai mare parte a țării”, a spus Sidney Powell.

INTERVIUL ACORDAT DE SIDNEY POWELL POSTULUI DE TELEVIZIUNE FOX NEWS



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.