DODON A MINȚIT! În 2016, i-a mulțumit lui Vlad Plahotniuc că l-a făcut președinte. Andrian Candu, finul oligarhului, a publicat mesajul lui Dodon adresat PDM. „Vă mulțumesc tuturor. Suntem o echipă”


DODON A MINȚIT! În 2016, i-a mulțumit lui Vlad Plahotniuc că l-a făcut președinte. Andrian Candu, finul oligarhului, a publicat mesajul lui Dodon adresat PDM. „Vă mulțumesc tuturor. Suntem o echipă”

Liderul „Pro Moldova”, Andrian Candu, a prezentat dovezi conform cărora Igor Dodon a mulțumit echipei Partidului Democrat, condus de oligarhul Vlad Plahotniuc, pentru susținerea în alegerile prezidențiale din 2016, lucru negat cu vehemență de actualul președinte rusofil și românofob al Republicii Moldova. Este vorba de o conversație dintre Dodon și reprezentanți PDM care arată că președintele le jura credință democraților, scrie Deschide.md.

Mesajele lui Igor Dodon trimise într-un grup al democraților pe messengerul „Viber”.

„Vă promit. Mă voi ține de cuvânt. Suntem o echipă”

„Timpul va arăta”

„Eu îmi onorez promisiunile”

„Vă mulțumesc tuturor”

În replică vicepreședintele PDM, Serghei Iaralov, a declarat că „îl crede” pe Dodon, iar Constantin Botnari scrie că „nimeni nici nu pune la îndoială” sinceritatea lui Dodon.

„Igor Nikolaevici, mai ții minte discuția de la ora 01:00, 14 noiembrie 2016, imediat după aflarea rezultatelor alegerilor prezidențiale? Dragi prieteni, iată o confirmare în plus, despre care Dodon a mințit când a negat că nu a mulțumit echipei PDM că l-a ajutat să devină președinte”, a scris Candu pe pagina sa de Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.