Incendiul de la Spitalul Județean Neamț. Birchall, apel către nemțeni: "Sper să îl trimită pe Arsene unde îi e locul: la lada de gunoi!"


Incendiul de la Spitalul Județean Neamț. Birchall, apel către nemțeni: "Sper să îl trimită pe Arsene unde îi e locul: la lada de gunoi!"

Fosta ministră a Justiției, deputata independentă Ana Birchall, a solicitat sâmbătă seara demisia baronului PSD Ionel Arsene din funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț. Reiterăm că zece pacienți au decedat și șapte persoane, inclusiv un medic, sunt în stare gravă în urma incendiului din această seară de la secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț. Flăcările au izbucnit într-un salon ATI de la etajul al doilea, iar ulterior s-au extins într-un alt salon ATI alăturat. Spitalul Județean Neamț se află de peste 4 ani în administrația baronului Arsene. În acest context, Birchall și-a exprimat speranța că locuitorii din Neamț vor contribui la debarcarea lui Arsene de la șefia CJ Neamț și îl vor trimite la "lada de gunoi". 

CITIȚI ȘI: Arsene, intervenție abjectă la TV după tragedia de la Piatra Neamț. Baronul nici măcar nu-și mai amintea profesia managerului pe care l-a numit în fruntea spitalului

"Ionel Arsene din Neamț încă nu și-a dat demisia ??? Este exact același Arsene care a avut (de peste 4 ani) în subordine și în administrare spitalul în care s-a produs tragedia din această seară. Sper ca toți locuitorii din Neamț să îi dea un șut undeva și să îl trimită unde îi e locul: la lada de gunoi... pentru că este un gunoi! Actualul director al spitalului este fostul primar din Roman, declarat incompatibil de ANI!", a scris Birchall pe Facebook. 

CITIȚI ȘI: Tragedia de la Piatra Neamț. Cum și-au bătut joc politicienii de Spitalul Județean unde au ars de vii pacienți cu COVID-19 și un medic. OPT MANAGERI în ZECE LUNI! Ultimul este un traseist care abia a intrat în PSD

Totodată, trebuie trecut în revistă faptul că Ionel Arsene și-a făcut campanie la alegerile locale cu un slogan în care se lăuda cât de mult a investit în unitățile medicale din județ. 

"Gunoi! A avut tupeul să candideze deși are un dosar de corupție pe rol, dosar pe care îl tot amână cu tertipuri avocățești! Și-a făcut campanie cu așa slogan și a fost reales deși locuitorii din Neamț trebuia să îl trimită la lada de gunoi, exact acolo unde îi e locul!", a adăugat Birchall pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.