Pesediștii, campionii imposturii universitare, îi trimit pe useriști la școală. Șaormarul de Vaslui Adrian Solomon s-a dezlănțuit mitocănește la adresa unui deputat de la USR


Pesediștii, campionii imposturii universitare, îi trimit pe useriști la școală. Șaormarul de Vaslui Adrian Solomon s-a dezlănțuit mitocănește la adresa unui deputat de la USR

Deputatul PSD de Vaslui Adrian Solomon, care a toxiinfectat recent cu aroganță, șmecherie politică și chiar xenofobie o șaormerie de prin Centrul Vechi, alături de colegul Irinel Stativă, nu și-a pierdut apetitul pentru grosolănii publice. Într-o „mini-serie” virtuală pe pagina de Facebook a PSD Bârlad, șaormarul Solomon, a doua propunere a PSD Vaslui pentru Camera Deputaților, își etalează din nou josnicia politică atacându-l suburban pe useristul Mihai Botez, și el candidat pentru un nou mandat de deputat la Vaslui.  

Botez a reușit să intre în gura mare și slobodă a lui Solomon după ce i-a dedicat o postare în care relata o serie de incidente, gesturi sau declarații controversate de-ale pesedistului, toate surprinse, de-a lungul anilor, de presă. Deci nimic ieșit din comun. Solomon, de altfel, nici nu contestă cele expuse de Botez, ci persoana acestuia, lipsa sa de notorietate care nu i-ar da dreptul să critice un pesedist așa celebru cum e scandalagiul PSD din Centrul Vechi.

Solomon se consideră, după cum reiese din propriile texte, un deputat celebru, care a muncit pentru popor nu mai puțin de trei mandate, fiind și foarte apreciat din moment ce este votat în continuare, și nu permite unui „nimeni în drum” (scris cu majuscule în original) să-l critice. Mai mult, pe lângă că nu este celebru, scrie deputatul șaormar, Botez de la USR nu și-a finalizat nici masterul început pe la ASE, situație care i se pare revoltătoare și descalificantă pentru un politician. Și, deși pare că apreciază enorm educația și zona academică, limbajul pesedistului este de periferie, specific absolvenților de școala vieții cu „magna cum laude” (sau „Magda cum laude”, cum spunea fosta premieră PSD Viorica Dăncilă cu puțin timp înainte să piardă guvernarea).

Paranteză. Studiile, școala, diplomele, specializările înalte ar fi trebuit să fie printre ultimele teme de atac la care să recurgă pesediștii, acești adevărați campioni ai diplomelor dubioase și universităților fantomă. Dacă se apucă să facă și o listă de lecturi obligatorii, se discreditează definitv în fața electoratului pe care l-a hrănit atâta vreme cu iluzia că doar școala vieții, curvăsăria politică și relațiile contează.  

Adrian Solomon se află și el printre politicienii ale căror CV-uri au fost consultate de Valeriu Nicolae. „Este din Bârlad unde își începe cariera. Predă istorie la 24 de ani la o școală generală și face în același timp studii aprofundate la 4 ore distanță dus întors. Ca orice om cinstit și de bun simț intră în 2002 în PSD și după un an devine șeful tineretului PSD-ist. De la 27 de ani este deja viceprimar ca orice om care nu a făcut nimic în viață. Trăiește cu chirie într-un ANL primit pe merit. (...) Vorbește exact cum te aștepți de la un patriotard ghiolban și violent lucru desigur atipic PSD-ului. A terminat școala aia de nesecuriști a lui Oprea și logic pentru blestemul în care ne-a băgat PSD-ul este Președintele Comisiei pentru muncă care decide pe pensiile speciale”, scrie Valeriu Nicolae pe pagina sa de Facebook. Postarea o puteți citi integral AICI.

Mihai Botez (USR) versus Adrian Solomon (PSD)

Mihai Botez: „Dacă ați auzit de Adrian Solomon, probabil ați auzit într-un context negativ. Este o sursă interminabilă de jigniri și aroganță.

Adrian Solomon este deputatul care s-a autocaracterizat ca fiind un comunist luminat, într-un stat în care milioane de oameni au avut de suferit din cauza comunismului. Aflat deja la al treilea mandat de deputat, căutându-l pe al patrulea, domnul Solomon s-a remarcat mai mereu prin declarații scandaloase și situații în care a pus județul Vaslui într-o lumină negativă.

Știrea care a făcut de curând înconjurul presei a fost scandalul făcut de acesta într-o shaormerie, când a refuzat să poarte masca, certându-se cu un casier de altă naționalitate și adresându-i insulte, cel puțin la limita rasismului.

Dar evident, scandalurile nu sunt un lucru nou în viața domnului Solomon. În 2012, l-a amenințat pe Mihai Răzvan Ungureanu cu soarta lui Aldo Moro, un fost premier italian care a fost răpit și ucis. Nu a fost primul astfel de episod. În 2007, când era viceprimar, Adrian Solomon l-a întâmpinat pe viitorul prieten, Călin Popescu Tăriceanu, cu o fanfară care a intonat un marș funebru. Ura pentru justiție i-a unit peste ani pe cei doi.

În perioada în care bârlădenii și mulți alți cetățeni protestau împotriva exploatării gazelor de șist, Adrian Solomon tuna și fulgera împotriva companiilor și americanilor. Imediat ce s-a schimbat guvernul și PSD a venit la putere, Solomon a făcut o schimbare de 180 de grade în favoarea exploatării gazelor. Interesul cetățenilor nu a fost niciodată o preocupare pentru el, ci doar punctele electorale.

Încă 4 ani de mandat pentru Solomon înseamnă încă 4 ani de știri negative despre județul Vaslui.

Mergi la vot pe 6 decembrie. Alege-ți reprezentanți care nu te vor face de râs.”

Solomon pe pagina de Facebook a PSD Bârlad. 18 noiembrie. „Văd că USR Bârlad nu are altă treabă decât să se frece ca porcul de gard (expresie arhaică românească ) de mine făcând o compilație de clișee liberal-frustrate despre tot felul de vrăjeli.  

Ca să fii deputat, să te cheme Mihai Botez și să nu știe nimeni de tine, să nu fi aflat cineva din Parlament că ești deputat, atunci este jenant. Păi cum vine măi NIMENI în drum care ești, să perorezi în permanență inepții de astea despre un OM care TE IGNORĂ?!  

Nu pricepi, măi Botez, că ești un biet CHELNER la Petrică Dunca la streaptease? Că eu mi-am făcut școala la timp? Că ai mult de recuperat? Tu te poți  compara cu un parlamentar cu experiență de trei mandate? Tu nici nu știi pe unde ajungi la PM în B4 ...cum nu știi ce înseamna? Nu e o surpriză. Tu esti prea prost ...pregătit ca să contezi. Tu rămâi ăla cu rucsacul care într-un mandat ai adunat 160 000 de lei. Cum? Eu nu am reușit în trei mandate. E clar că din punctul ăsta de vedere îi fac de rușine pe alegătorii mei. Eu las alegătorilor mei zeci de legi inițiate de mine și care se aplica, sute de rapoarte semnate de mine ca președinte al comisiei de munca și care au devenit legi, mii de rapoarte de respingere ale unor inițiative legislative semnate ca secretar sau președinte al comisiei de munca in ultimii 12 ani!  

USR si Botez? Niște nimeni pe drum!".

19 noiembrie. „Politicianul de tip nou, adică #useristrezistent, trebuie musai să fie prost dar să se dea deștept, cu tupeu porcesc, să fie mincinos și ticălos clasa întâi!  

Așa cum am văzut pe primarul Brașovului măsluindu-și CV-ul spunând că a absolvit când el fusese exmatriculat, iată-l și pe NIMENI ÎN DRUM - Botez de la Bârlad prezentându-se drept mare licențiat și masterizat când de fapt e doar un biet lucrător în Alimentația publică, atât cât poate fi servitul la mesele din jurul barei socotit alimentație 🤨.  

Ca să priceapă și Botez: în sistemul Bologna licența înseamnă primii 3 ani și care îți dau o diplomă precum cea SSD odinioară - adică studii superioare de scurtă durată - care în învățământ de exemplu îți permite să predai ca și calificat doar la gimnaziu, iar la liceu să fii socotit necalificat... în cazul său licența în specializari economice dându-i dreptul să fie casier, operator Call Center la firme de recuperare creanțe etc. Ca să devii absolvent cu SS adică studii superioare de lungă durată trebuie să urmezi 2 ani de Master pe care să îi finalizezi cu diploma de Master în urma susținerii Disertației. Și ultimul palier dragul meu Botez este DEA - diplome d’etudes approfondies. Deja e complicat pentru tine chelnerache. Băiete, încă un rând!”

Solomon. 20 noiembrie. „Observ că necalificatul Botez s-a dat ca orice mic om politic pe mâna Cezarei și a lui Timofticiuc.  

Viitorul tău,măi Mi’ăiță, este clar : te vor face de râs iremediabil sau te vor băga în pușcărie!Între timp te vor seca de bani, ăia mulți pe care i-ai economisit ca un burlac responsabil ce ești...Poate reușești să te concentrezi pe campania ta și să o lași pe a altora pe seama lor. Mai mult, iti spun că nu am nevoie de reclama voastră .  

PS: Cât despre amenințările cu penalul sau cu identificarea unora sau altora de prin fotografii , răspunsul  meu este cât se poate de clar: Da? Bine!

PSS: Mi’ăiță ar fi mai bun masterul ca sa te poți numi și tu om cu studii superioare”.

 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.