VIDEO Perseverență în a dezinforma: Firea i-a cerut demisia lui Ludovic Orban din funcția de deputat, deși i s-a atras atenția în emisiune că premierul nu e parlamentar


VIDEO Perseverență în a dezinforma: Firea i-a cerut demisia lui Ludovic Orban din funcția de deputat, deși i s-a atras atenția în emisiune că premierul nu e parlamentar

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea, candidată PSD la Senat, îi solicita luni seară, la Antena 3, demisia premierului Ludovic Orban din funcția de deputat pentru a nu beneficia de pensie specială, deși acesta nu este parlamentar. Solicitarea lansată de Firea a venit pe fondul anunțului președintelui PSD, Marcel Ciolacu, conform căruia își va da demisia în ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie specială. 

"E interesant să vedem dacă Ludovic Orban, președintele PNL, va face un gest similar și își va da demisia pentru a nu beneficia de pensie specială", a zis Firea. 

Deși deputatul PNL Dan Vîlceanu, prezent în emisiune, a avertizat-o pe Firea că Ludovic Orban nu mai e parlamentar, aceasta a continuat cu dezinformarea, chiar și după ce moderatorul Răzvan Dumitrescu i-a comunicat același lucru pe care i l-a transmis și liberalul. 

Vedeți video: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.