Gabriela Firea, speriată de popularitatea lui Clotilde Armand. „Albinuța” lui Pandele nu a avut curaj s-o înfrunte pe primărița de la S1 nici măcar pe pagina sa oficială de Facebook, ștergându-i un comentariu care aduna like-uri pe bandă rulantă


Gabriela Firea, speriată de popularitatea lui Clotilde Armand. „Albinuța” lui Pandele nu a avut curaj s-o înfrunte pe primărița de la S1 nici măcar pe pagina sa oficială de Facebook, ștergându-i un comentariu care aduna like-uri pe bandă rulantă

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, președinta PSD București și prima pe listele partidului pentru Senat, manifestă în continuare aceleași apucături dictatoriale pe pagina sa oficială de Facebook, unde elimină orice comentariu care contrazice „politica” de osanale din subsolul postărilor sale.  

Astfel, miercuri seară, și primărița Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost cenzurată la o postare care o privea și unde lăsase un comentariu explicativ privind situația financiară dificilă găsită în urma fostului edil Dan Tudorache, în prezent cercetat în două dosare penale instrumentate de DNA.

Publicația Newsweek prezintă un print-screen al comentariului lăsat de Armand, suprimat la scurt timp de către Firea, la un articol publicat de siteul stiripesurse care relata că actualul edil de la S1 „taie banii de la educație”, Colegiul german Goethe rămânând fără o finanțare de sute de mii de lei.  

„Unde este România educată? Unde sunt investițiile promise? Iată decizii groaznice ale guvernării #DeDreapta #NuLePasăDeOameni“, a scris Firea.

„Stimabilă doamnă candidat, ați face tare bine să-l înbtrebați pe colegul dvs de listă ce a făcut cu 1 miliard de lei. Până răspunde domnia lui la întrebări, vă anunț că a lăsat bugetul primăriei Sectorului 1 aproape gol. Așa e când ești socialist iubitor de diamante. Sau de festivaluri și statui. Dar eu voi remedia ceea ce falșii socialiști au stricat . Vă doresc succes în campanie electorală și vă rog frumos să încetați  cu ipocrizia”, a replicat Armand, strângând în scurt timp la comentariul său peste 1100 de likeuri, deci cu cel puțin câteva sute mai mult decât postarea Gabrielei Firea. 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.