"Gnomii trecutului elenaudrist" Petrescu și Vișan, puși la punct de un economist: "Pune mâna pe carte! Totuși, Claudiu Năsui a făcut școală bună! Să fi absolvit sportul la „particulară” și să îl critici pe un membru CFA..."


"Gnomii trecutului elenaudrist" Petrescu și Vișan, puși la punct de un economist: "Pune mâna pe carte! Totuși, Claudiu Năsui a făcut școală bună! Să fi absolvit sportul la „particulară” și să îl critici pe un membru CFA..."

Analistul economic Petrișor Peiu i-a pus la punct vineri, 27 noiembrie, într-o emisiune la Realitatea PLUS, pe vicepreședintele PMP Cristian Petrescu și pe ex-PMP-istul Gelu Vișan, cel care organiza manifestațiile de susținere a fostului președinte al PSD care se află acum la Rahova, în cadrul cărora se scanda "Dragnea, deținut politic!", fiind o batjocură la adresa disidenților anticomuniști care au sfârșit în temnițe pe parcursul tenebrosului regim. 

Cristian Petrescu și-a exprimat nemulțumirea că fiii unor securiști au ajuns să fie marile speranțe ale politicii românești, făcând referire la deputatul USR Claudiu Năsui. În același registru a continuat și Gelu Vișan pe parcursul emisiunii, situație care l-a scos din sărite pe Petrișor Peiu. 

Concret, Peiu le-a atras atenția celor doi că nu au studiile necesare să își permită să lanseze critici asupra lui Claudiu Năsui, care ocupă și poziția de membru al CFA Institute și, totodată, are studii solide la bază în materie de economie și finanțe. "Pune mâna pe carte!", i-a transmis Peiu lui Vișan în emisiune. 

"Să fii partidul lui Petrov, turnător dovedit în instanță și să îi faci pe alții securiști...", a mai subliniat ulterior Peiu într-o postare pe Facebook despre emisiune. (secvența din emisiune o puteți urmări AICI de la minutul 21 până la minutul 35)

"În această zi nefastă de campanie, am trăit neplăcerea supremă de a fi în aceeași emisiune cu Gelu Vișan și cu Cristian Petrescu. Acești gnomi ai trecutului elenaudrist, comunicatorii de vârf ai PMP, au avut tupeul specific oamenilor mici și fără carte să îl atace pe Claudiu Năsui. Două remarci aș vrea să fac despre partidul lui Petrov:

1. După ce ai pupat-o în fund pe Elena Udrea, trebuie să ai tupeu maxim să-l critici pe Claudiu Năsui

2. Totuși, Claudiu Năsui a făcut școală bună: Universitatea Paris Dauphine - Licenta in Economie și Universitatea Luigi Bocconi - Master in Finante. Năsui este și membru CFA.

PMP îl critică prin Claudiu Petrescu, absolvent la 33 de ani a facultății de sport la o universitate privată și prin Gelu Vișan, absolvent la 42 de ani al unei facultăți politice la o universitate neprecizată.

Rușine fără margini, PMP! Să fii partidul lui Petrov, turnător dovedit în instanță și să îi faci pe alții securiști ....

Să fi absolvit sportul la „particulară” și să îl critici pe un membru CFA...

Sper ca electoratul să fie mai înțelept decât îl cred impostorii!", a scris Peiu pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.