Socialistul de caviar Vasile Dîncu le râde în față românilor bolnavi de COVID-19: "Am făcut tratamentul pe care l-a făcut Donald Trump"


Socialistul de caviar Vasile Dîncu le râde în față românilor bolnavi de COVID-19: "Am făcut tratamentul pe care l-a făcut Donald Trump"

Liderul Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, s-a lăudat la Antena 3 că a urmat tratamentul anti-COVID-19 care a fost administrat și președintelui SUA, Donald Trump. Afirmația pesedistului este specifică socialiștilor de caviar, care mimează îngrijorarea față de nivelul de trai al cetățenilor simpli, în timp ce ei își etalează avuțiile. În timp ce românii care se îmbolnăvesc de COVID-19 nu au în toate cazurile parte de un tratament adecvat, iată că Dîncu a fost beneficiarul tratamentului urmat și de președintele SUA.

"Am ieșit din convalescență. Am făcut tratamentul pe care l-a făcut Donald Trump și are un succes teribil", a declarat Dîncu la Antena 3, conform stiripesurse

Dr. Valeriu Gheorghiță, medic infecționist la Spitalul Militar Central, a oferit detalii în luna octombrie despre tratamentul urmat de Donald Trump, dar și de Dîncu: "Este o combinație de doi anticorpi monoclonali care țintesc, practic, proteina de suprafață a virusului, acea proteină prin care virusul se atașează de celula țintă și prin intermediul căreia intră în interiorul celulei. Acești doi anticorpi monoclonali sunt selectați din serurile pacientului, din sângele pacienților care au avut această infecție și, ulterior, replicați, recombinați pe șoareci care au același tip de răspuns imun ca omul. Practic, acești anticorpi monoclonali au un rol atât pentru prevenție cât și pentru terapie. Beneficiile din studiile de fază 1 și 2 sunt legate de scăderea încărcăturii virale a pacientului, deci, practic, reduce cantitatea de virus din organism, lucru care este direct dependent de pronostic. S-a observat că un pacient care are o încărcătură virală mare are un risc mai mare de a dezvolta o formă severă, ori aici e un beneficiu important. Al doilea lucru ar fi legat de reducerea intensității simptomatologiei".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.