Berbeceanu, replică acidă pentru Tăriceanu: Chiar dacă este relativ "tânăr căsătorit", pare a face parte din grupa de risc


Berbeceanu, replică acidă pentru Tăriceanu: Chiar dacă este relativ "tânăr căsătorit", pare a face parte din grupa de risc

Fostul preşedinte ALDE Călin Popescu Tăriceanu a criticat pe 30 noiembrie autorităţile acuzându-le că ori impun măsuri care "sunt degeaba", ori "ei nu le respectă, deşi ni le impun nouă". Mesajul lui Tăriceanu a venit în contextul în care prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunţat că s-a îmbolnăvit de COVID-19.

"Nu vi se pare ciudat că din ce în ce mai mulți oficiali au COVID-19? Miniștri, prefecți, primari, toți ăștia care ne dau lecții despre cum să ne protejăm cad ca spicele la secerat!!!  

Din două una: ori măsurile pe care ni le impun sunt degeaba, ori ei nu le respectă, deși ni le impun nouă!", a scris Tăriceanu pe Facebook. 

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, i-a oferit vineri o replică acidă lui Tăriceanu, spunându-i că deși "este relativ tânăr căsătorit, pare a face parte din grupa de risc", iar pe cale de consecință ar trebui să respecte normele epidemiologice.  

Berbeceanu, pe Facebook: "Sunt ok, am fost testat negativ și nu am avut niciun fel de simptome.  

Abia aștept să mă întorc la serviciu, alături de colegii mei!  

Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, mi-au prins tare bine și vi le întorc înzecit!  

Iar "politicianului" Călin Popescu Tăriceanu îi dau un sfat, să se protejeze, să respecte regulile de distanțare și măsurile aflate în vigoare.  

Chiar dacă este relativ "tânăr căsătorit", pare a face parte din grupa de risc.  

PS. Dacă ne dorim ca astfel de personaje, triste și lipsite de elementare sentimente umane, să nu mai ocupe locuri în Parlament, dacă ne dorim cu adevărat să pedepsim incompetența, inconștiența și lipsa de bun simț, trebuie să ieșim duminică la vot.

PS2. Pe Tăriceanu îl găsiți în coada lui Ponta. De evitat!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.