VIDEO. Delirul avocatei AUR. Șoșoacă anunță exhumarea „tuturor morților” de COVID-19


VIDEO. Delirul avocatei AUR. Șoșoacă anunță exhumarea „tuturor morților” de COVID-19

Avocata și candidata AUR pentru un loc la Senat, Diana Șoșoacă, o negaționistă virulentă a prezentei pandemii, care s-a remarcat în ultimele luni drept o adversară a „botniței” și a restricțiilor impuse de autorități, a avut o ieșire furibundă cu câteva ore înainte de deschiderea urnelor. 

Într-un Live pe Facebook, Șoșoacă s-a declarat revoltată (electoral) de situația de la morga Spitalului suport Covid din Horezu, unde cei decedați sunt ținuți în condiții mizerabile, iar rudele îndoilate nu sunt însoțite de niciun reprezentant al unității sanitare, anunțând „războiul împotriva criminalilor din medicină și „exhumarea tuturor morților îngropați până acum ca fiind morți de COVID”

„Vă anunț pe toți medicii că, din acest moment, începem războiul împotriva criminalilor din medicină. Da, este o amenințare cu plângeri pénale pentru găsirea adevărului. Vom solicita exhumarea tuturor morților îngropați până acum ca fiind morți de COVID. (…) Pentru că în conformitatea cu Codul Civil este obligatorie respectarea omului după moarte. Există această…răspundere inclusiv penală pentru distrugerea..ăăăăă…imaginii, identității persoanei după moarte (min12). Deci așa ceva nu se poate. Noi trebuie să avem respect față de oamenii noștri, față de morții noștri chiar dacă nu mai sunt vii (sic), noi suntem obligați la respect, iar aruncatul într-un sac ca pe….da ce suntem la abator, Dumnezeule, să pui o halcă de carne într-un sac?! (…) Da, din acest moment, oi avea eu mamă medic, am vorbit și ea, i-am spus și lui Monica Pop, puteți să vă supărați pe mine, dar din acest moment noi vom începe un război pentru recuperarea demnității acestui popor”, a urlat avocata pe Facebook. VIDEO AICI

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Avocata Șoșoacă a zbierat la intrarea în „Peștera Sfântului Andrei”: „Nu există epidemie. E totul o mascaradă!”. Efectele incitărilor avocatei AUR și ÎPS Teodosie: pe drumuri în plină iarnă și pandemie, riscându-și viața, sute de ortodocși s-au certat cu forțele de ordine

Avocata Șoșoacă și ÎPS Teodosie îndeamnă la haos și nesupunere față de lege. „Trageți clopotele a primejdie!”/„Poporul și Biserica au învins! Se merge la Pelerinajul de Sfântul Andrei”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.