Parlamentare 2020. Două EXIT-POLL-URI se bat cap în cap în cazul scorurilor PNL și PSD


Parlamentare 2020. Două EXIT-POLL-URI se bat cap în cap în cazul scorurilor PNL și PSD

Un EXIT-POLL obținut de jurnalistul Sebastian Zachmann (Adevărul) privind votul la parlamentare până la ora 14 arată că PNL s-ar afla pe primul loc, cu 32%, în timp ce PSD ar fi obținut 29% din voturile românilor. În schimb, un EXIT-POLL prezentat de Radu Tudor (Antena 3) privind votul până la ora 15 transmite că PSD ar avea un scor de 32%, în timp ce PNL 29%. 

EXIT-POLL (Adevărul): 

1. PNL - 32% 

2. PSD - 29% 

3. USR PLUS - 17% 

4. Pro România - 6% 

5. AUR - 6% 

6. UDMR - 5% 

7. PMP -3%

EXIT-POLL (Antena 3):

1. PSD - 32 %

2. PNL - 29 %

3. USR PLUS - 17%

4. Pro România - 6

La ora 12, electoratul PSD fiind mai disciplinat, partidul lui Ciolacu se afla cu 5% în fața PNL, conform surselor Podul.ro apropiate de conducerea PNL, dar întrucât prezența la vot e una scăzută, configurația electorală se poate schimba de la oră la oră. (mai multe detalii AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.