Izmană s-a fâsâit total! Generalul plagiator Gabriel Oprea a candidat independent și a luat circa 1000 de voturi


Izmană s-a fâsâit total! Generalul plagiator Gabriel Oprea a candidat independent și a luat circa 1000 de voturi

Candidat independent la Camera Deputaților, generalul penal și plagiator Gabriel Oprea a reușit performanța de a fi votat de aproximativ 1000 de persoane. 

”Generalul plagiator Gabriel Oprea, care a candidat independent la Camera Deputaților, a luat circa 1.000 de voturi. Cam multicel, aș zice. Sper ca acest rezultat să îl proiecteze direct la lada de gunoi a istorie, alături de cumătrul lui, plagiatorul Victor Ponta”, scrie jurnalista Emilia Șercan, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.