Bătaie de joc pe bani publici. Fuego îi împodobește bradul pușcăriașului Adrian Năstase, la TVR 2. Osanale pentru Bombonel, propagandistul putinist


Bătaie de joc pe bani publici. Fuego îi împodobește bradul pușcăriașului Adrian Năstase, la TVR 2. Osanale pentru Bombonel, propagandistul putinist

Postul public de televiziune îl promovează de o manieră scabroasă pe fostul pușcăriaș de drept comun Adrian ”Bombonel” Năstase, notoriul propagandist putinist fiind invitat cu surle și trâmbițe în show-ul bizar găzduit de guralivul Fuego, pe bani publici, firește, la sinecura TVR 2. 

Tot pe bani publici, pușcăriașul de drept comun a găsit de cuviință să dea lecții de românism, de iubire de țară și alte de-astea, în timp ce colindătorul de lux Fuego se gudura de pulpanele lui.  

Pentru a realiza halul de ”jurnalism” pe bani publici în care se bălăcește sinistru postul public de televiziune, vă prezentăm modul în care TVR 2 îl descrie pe fostul pușcăriaș de drept comun: 

”Domnul Adrian Năstase este un important om politic și de cultură al României, pedagog de drept internațional, cu o carieră didactică încununată de succes, de aproape 30 de ani, erudit, cu o capacitate incontestabilă, cu o vastă cultură strânsă în ani de pregătire, de studiu intens și de dragoste față de sublim și față de lucrurile cu adevărat importante în viață. Fost prim ministru al României, șef al diplomației, un luptător pentru păstrarea identității naționale, realizând numeroase performanțe în plan cultural, peste 23 de muzee, numeroase volume publicate și proiecte care vor rămâne în timp. Un diplomat prin excelență, un intelectual rasat, care-a dovedit că arma cea mai de preț a unei atitudini este eleganța. Demnitatea îi este carte de vizită, iar pregatirea sa, pe mai multe zone de interes, de la arte vizuale la istorie, de la drept la beletristică, până la relații internaționale și, nu în ultimul rând, politică, descrie o personalitate complexă”.

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.