Fostul sindicalist Ringo, ajuns deputat AUR, atacă furibund guvernul pentru că „își bate joc de bugetari”, nemărindu-le salariile: „Guvern de drogați, vaccinați cu ADN străin! Luați-vă labele murdare de pe banii oamenilor”


Fostul sindicalist Ringo, ajuns deputat AUR, atacă furibund guvernul pentru că „își bate joc de bugetari”, nemărindu-le salariile: „Guvern de drogați, vaccinați cu ADN străin! Luați-vă labele murdare de pe banii oamenilor”

 

Proaspătul deputat AUR Ringo Dămureanu, care a încasat până recent ca lider de sindicat peste 22.000 lei pe lună, se declară pur și simplu scandalizat că noul guvern nu mărește salariile bugetarilor.  

La scurt timp după ce premierul Florin Cîțu a anunțat că salariile bugetarilor nu vor crește în 2021, Dămureanu a calificat actualul Executiv drept „guvern de drogați, vaccinați cu ADN străin”, arătând că practic are o adevărată obsesie cu vaccinul/vaccinarea după ce, cu o zi în urmă, distribuise un fake news oribil potrivit căruia gripa spaniolă nu fusese o gripă, ci un experiment mondial pentru testarea unor vaccinuri Detalii AICI.  

„Jos masca, guvern de drogați, vaccinați cu ADN străin ! Luați-vă labele murdare de pe banii oamenilor, mizerabililor ! 

Nu vom accepta bătaia voastră de joc la adresa salariaților bugetari, a căror lege de salarizare o călcați în picioare încă o dată. Veți plăti scump cinismul vostru. 

Vă bateți joc de copiii și așa pe cale de dispariție ai acestui Neam, ținându-le școlile închise și nedându-le măcar alocația cuvenită, în timp ce voi le-ați înrobit viitorul cu împrumuturi fabuloase. 

Continuați să umiliți bătrânii, amânând fărâma de speranță într-o clipă de bunăstare, pe care le-ați furat-o ! 

Ponegriți-ne și amenințați-ne pe toți, cu presa voastră ticăloasă pe care o adăpați la sânul vostru. Nu ne mai temem de voi, românii s-au trezit. 

Plecați mai bine acasă, guvernanți ! 

Du-te la Sibiu, Iohannis !!!”, a scris Dămureanu pe Facebook. El a modificat ulterior postarea, eliminând „drogați” din text.  

Nu este clar de ce i-a scris lui Klaus Iohannis pe Facebook să se ducă la Sibiu și nu i-a spus în față atunci când deputatul AUR a fost la Cotroceni pentru consultări și a stat, cu masca sanitară trasă până la frunte, în fața președintelui. Cu ocazia acelei vizite, presa a relatat și faptul că Dămureanu, 47 de ani, este un individ cu antecedente de violență, având chiar și o amendă penală pentru lovire (fapta s-a petrecut la 28 mai 2010, chiar în sediul sidicatului Forţa Legii).  

 

 

Pe 6 decembrie, Dămureanu a mai primit o altă amendă, din partea poliției, în cuantum de 4500 lei ”pentru încălcarea prevederilor referitoare la continuarea propagandei electorale după încheierea acesteia”, potrivit reprezentanților IPJ Dolj. Mai exact, după încheierea campaniei electorale, Dămureanu, candidat AUR la acel moment, a îndemnat alegătorii să îl voteze, în postări pe Facebook. 

În ce privește veniturile lui Dămureanu ca lider de sindicat, jurnalistul Mircea Marian a vorbit despre ele într-o postare pe pagina sa de Facebook:  

„Știți cât era salariul de lider sindical al domnului Ringo Dămureanu, azi deputat AUR?  

22.600 de lei pe lună!!! Cu vreo 2000 de lei sub salariul președintelui României. Dar ce făcea Ringo de banii ăștia? Credeți că membrii sindicatului știau? 

Așa înțelegem de ce s-au bătut liderii sindicali să nu mai depună declarații de avere.  

E tot mai clar că mișcarea anti-vaccinistă a ajuns pe mâna unor impostori și șmecherași, care vor face un frumos business - bani și voturi - de pe urma inocenților care chiar cred că vaccinul vine odată cu “placheta 666“ - după cum îi zicea Jiji, miliardar crescut prin afaceri oneroase cu statul român, dar altfel om foarte credincios.” 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.