VIDEO Cumpănașu, făcut K.O. într-o emisiune de jurnalista Marinela Mititelu: "Acest individ este complet toxic pentru tot ce înseamnă societatea românească! Trebuie să îi punem în gardă pe copii!"


VIDEO Cumpănașu, făcut K.O. într-o emisiune de jurnalista Marinela Mititelu: "Acest individ este complet toxic pentru tot ce înseamnă societatea românească! Trebuie să îi punem în gardă pe copii!"

Impostorul Alexandru Cumpănașu a fost pus la punct marți seară de jurnalista Marinela Mititelu, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea PLUS, aceasta subliniind că întreaga societate trebuie să plece de la premisa că așa-zisul "profu.online" de pe TikTok este totalmente toxic pentru copii. În acest sens, jurnalista le-a atras atenția profesorilor și părinților să îi educe pe copii să se ferească de impostorii, profitorii și escrocii de pe internet. Singura replică a impostorului a constat în a o jigni pe jurnalistă pentru faptul că a ocupat pentru 2 luni funcția de consilier pe comunicare în Guvernul României. 

Marinela Mititelu: Dacă mai suntem sănătoși la cap ar trebui ca toți să plecăm de la premisa că ceea ce face acest personaj este total imoral, indecent. Este vorba despre un comportament total neadecvat. Tot ce debitează acest personaj în spațiul public, pe TikTok, este toxic, este nociv, ne scrintește pe toți la cap, darămite niște copii. Acest individ joacă o nouă farsă, din păcate cea mai periculoasă. Vorbim despre niște copii care mâine, poimâine vor avea și ei dreptul să voteze. El profită acum de școala acesta online. 

Cumpănașu: Nu mă mai jigniți. Nu mă mai faceți pe mine individ că nu aveți nicio calitate, un om care s-a dus să fie slugă la Guvern. 

Marinela Mititelu: Atenție cu cine aveți de-a face, dragi copii! Ar trebui o campanie de mâine, ca fiecare profesor să își avertizeze elevii, fiecare părinte să se scuture puțin, să se trezească și să înțeleagă ce pericole îi paște pe internet pe copiii lor. Copii de 10 ani sau chiar mai mici au conturi de TikTok. Este imposibil în lumea de astăzi să controlezi conținutul pe care îl vizionează acești copii. Este imposibil! Tot ceea ce putem face noi ca părinți este să îi instruim pe copii, să le explicăm că pot avea de-a face pe internet cu escroci, cu impostori, cu tot felul de profitori. Trebuie să îi punem în gardă. 

Cumpănașu: Sunt aceiași termeni pe care îi foloseați în campania electorală când îl pupați în fund pe Iohannis la Realitatea TV. 

Marinela Mititelu: Nu este posibil să ne trezim cu o jumătate de milion de tineri care sunt victime, sunt manipulați de tot felul de escroci. Acest individ este complet toxic pentru tot ce înseamnă societatea românească. De la această premisă ar trebui să plecăm. 

Vedeți video de la 20:30: 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.