În plin dezastru chinavirus, UE capitulează în fața Chinei. TRATATUL care invită în Europa un regim comunist criminal


În plin dezastru chinavirus, UE capitulează în fața Chinei. TRATATUL care invită în Europa un regim comunist criminal

Recentul tratat semnat între Uniunea Europeană și China reprezintă o capitulare în fața unui regim comunist criminal, avertizează deputatul PNL Daniel Gheorghe, pe Facebook. 

”Practic, UE invită China în Europa”, subliniază liberalul, analizând consecințele aferente: 

”Tratatul dintre UE și China negociat de doamna Ursula van der Leyen este o capitulare în fața unui regim comunist care a pornit o ofensivă geoeconomică direct contrară intereselor de securitate ale Europei. 

Pur și simplu este o indulgență nemeritată acordată unui regim politic antidemocratic și acuzat pe bună dreptate de grave încălcări ale drepturilor omului și de folosirea unor mijloace inumane împotriva opozanților politici si a minorităților religioase ori etnice. 

După ce China comunistă a ascuns dezastrul virusului plecat din Wuhan, lucru care a permis răspândirea molimei în întreaga lume, iar acum respinge experții internaționali în sănătate publică, iata vedem cum aceeași Comisie Europeană gata mereu să se lepede de parteneriatul structural si fundamental cu Statele Unite ale Americii practic invită China în Europa. 

Nu era mai ușor să vă relocați marile companii de prin China comunistă către țările democratice din Europa Centrală și de Est? Ori e mai bine să fiți corecți politic cu un regim de putere comunistă și să îi lăsați să penetreze Europa? 

Europa și America sunt parte ale unei singure civilizații și au obligația de a lua marile decizii strategice întotdeauna împreună! Fără comuniști!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.