Silviu Iliuță îl distruge pe Cumpănașu: ”Ești cea mai libidinoasă ființă de pe pământ! Ar fi o bucurie enormă pentru mine să îți văd ochelarii strălucind din spatele unor gratii”


Silviu Iliuță îl distruge pe Cumpănașu: ”Ești cea mai libidinoasă ființă de pe pământ! Ar fi o bucurie enormă pentru mine să îți văd ochelarii strălucind din spatele unor gratii”

Silviu Iliuță – producător al ”Cronicii Cărcotașilor” (unde este și responsabil al rubricii ”Top rușinică”) – îl spulberă fără drept de apel pe dubiosul Alexandru Cumpănașu, pe care îl acuză, pe Facebook, că e ”cea mai libidinoasă ființă de pe pământ”, ”un mizerabil care încearcă să își facă campanie pe seama nepoatei sale ucise” și ”un grețos care ia bani căcălău de la un stat român plin de corupți și de nesimțiți”. 

Mânia lui Silviu Iliuță a pornit de la deja notoria înregistrare video în care Cumpănașu îi spune unei fete de 14 ani: ”Vreau să știi că te iubesc foarte mult! Tu ești sufletul meu”. Totodată, autorul ”Cronicii Cârcotașilor” anunță că va bloca pe Facebook pe oricine dă ”like” postărilor lui Cumpănașu, explicând că nu poate dialoga cu cei care ”apreciază un gunoi”.

Postarea integrală a lui Silviu Iliuță: 

”Am văzut și eu mizeria de film cu sceleratul de Cumpănașu spunând unei fete de 14 ani: ‹Vreau să știi că te iubesc foarte mult! Tu ești sufletul meu›. 

Vreau să spun, băi, Cumpănașule, că dacă îi spuneai asta fetei mele de 14 ani, nu cred că mai apucai să ieși din casă anul ăsta fără să găsești pe preș o găleată de bălegar (am o sursă), iar soția ta ar fi primit în fiecare zi mesajele tale către fată, seara, la culcare. Până ar divorța de așa un imbecil sinistru care ești. 

Azi am dat unfriend oamenilor care îți dăduseră like la pagină. În lista mea nu au loc oameni care apreciază un gunoi. De fiecare dată când voi schimba o replică pe această pagină cu cineva, voi verifica dacă ți-a dat like. Dacă voi constata că a făcut-o, îl voi bloca. 

Cumpănașule, cred că ești cea mai libidiboasa ființă de pe pământ. Un mizerabil care a încercat să își facă campanie pe seama nepoatei sale ucise. Nimic mai josnic de atât! Un grețos care ia bani căcălau de la un stat roman plin de corupți și de nesimțiți, și care face mare campanie împotriva statului român, care îl hrănește. Fac mulți asta. Demagogi, atârnatori, lichele. E plin. 

Dar cu fetița asta de 14 ani ai depășit orice limită și, chiar dacă nu doresc răul nimănui, recunosc că ar fi o bucurie enormă pentru mine să îți văd ochelarii strălucind din spatele unor gratii, o singură dată pe zi, pe la ora 12, când ajunge soarele în celulă”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.