VIDEO Raluca Turcan, declarație halucinantă: "Am ajuns fără să îmi doresc în acest minister"


VIDEO Raluca Turcan, declarație halucinantă: "Am ajuns fără să îmi doresc în acest minister"

În ziua în care CCR a decis că majorarea pensiilor cu 40% este constituțională, iar milioane de pensionari așteptau poziția ministrului Muncii, Raluca Turcan, aceasta și-a început prestația la Realitatea PLUS, în emisiunea Jocuri de Putere, cu o declarație de-a dreptul halucinantă care va diminua încrederea cetățenilor în Guvern. Concret, Turcan a spus că a ajuns fără să vrea în cadrul respectivului minister.

Vedeți video:"Realizez cât de mare este responsabilitatea pe care o am în această funcție de ministru și realmente mi-aș dori în final să nu dezamăgesc pentru că așa am fost educată, în spiritul respectului față de muncă și față de vârstnici. Am ajuns fără să îmi doresc în acest minister și vreau să consider această întâmplare a sorții, după o muncă foarte intensă și în politică și în Guvern într-o perioadă dificilă, să îmi dea ocazia să marchez într-adevăr ceva în sprijinul a milioane de oameni", a precizat Turcan. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.