Vaccinarea importanților la Spitalul Universitar București. Curtea de Conturi a pesediștilor Bădălău și Teodorovici are acces la trei cabinete, oamenii de rând, la unul singur


Vaccinarea importanților la Spitalul Universitar București. Curtea de Conturi a pesediștilor Bădălău și Teodorovici are acces la trei cabinete, oamenii de rând, la unul singur

Laura Ștefan, expert anticorupție și un nume vehiculat pentru ministerul Justiției în perioada cabinetului tehnocrat al lui Dacian Cioloș, a scris pe pagina sa de Facebook cum decurge vaccinarea împotriva COVID-19 la Spitalul Universitar din București. În vreme ce oamenii de rând stau la coadă pentru a primi vaccinul la un singur cabinet, cel puțin trei cabinete de vaccinare sunt alocate personalului de la Curtea de Conturi, o sinecură unde s-au oploșit pe lefuri colosale nume grele din PSD printre care baronul de Giurgiu Niculae Bădălău, socrul lui Victor Ponta, Ilie Sârbu, sau fostul ministru de Finanțe din vremea lui Liviu Dragnea și Darius Vâlcov, Eugen Teodorovici.  

„Revin cu stiri proaspete de la #SpitalulUniversitar. Azi pe la 5pm cabinetele 1,2 si 3 erau rezervate iar pentru #CurteadeConturi. Oamenii obișnuiți la coadă la cabinetul 4. O minune ține doar 3 zile zice un proverb românesc. Jenant! #Gheorghita, scrie Laura Ștefan pe pagina personală de Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.