O asistentă a fost înjunghiată de un pacient în curtea Spitalului de Psihiatrie Ștei. Criminaliștii încearcă să afle cum a intrat pacientul în posesia cuțitului


O asistentă a fost înjunghiată de un pacient în curtea Spitalului de Psihiatrie Ștei. Criminaliștii încearcă să afle cum a intrat pacientul în posesia cuțitului

O asistentă a Spitalului de Psihiatrie Ștei a fost înjunghiată, miercuri dimineață, în curtea instituției, de un pacient de 65 de ani care era internat acolo de 14 ani. 

Potrivit Digi24 TV, asistenta are o plagă la nivelul toracelui, e internată în Spitalul Județean Oradea și este stabilă. Primul ajutor i-a fost acordat chiar de colegii de la Spitalul de Psihiatrie Ștei. 

Asistenta trecea prin curtea spitalui când pacientul a atacat-o cu un cuțit. În prezent criminaliștii desfășoară o anchetă pentru a afla cum a putut intra pacientul în posesia unei astfel de arme. 

Deși e internat de 14 ani la Spitalul de Psihiatrie Ștei, agresorul nu a mai avut până acum comportament violent. Agresiunea a avut loc în jurul orei 8.00. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.