BREAKING NEWS: Dodon și PSRM au propus o candidatură la funcția de PREMIER. Pe cine vor în fruntea guvernului rusofilii și românofobii de la Chișinău


BREAKING NEWS: Dodon și PSRM au propus o candidatură la funcția de PREMIER. Pe cine vor în fruntea guvernului rusofilii și românofobii de la Chișinău

Igor Dodon a anunțat, joi, că PSRM nu va susține Guvernul Gavriliță și o propune pe Mariana Durleșteanu la funcția de premier al R. Moldova. 

Potrivit Deschide.md, rusofilul a declarat că PSRM, împreună cu alți deputați, vor aduna 51 de semnături pentru înaintarea acestei candidaturi. Fracțiunea PSRM, care are 36 deputați, a semnat deja. 

Totodată, Dodon a menționat că este vorba de o majoritatea tehnică, nu de o alianță politică, care să asigure sprijin unui Guvern de tranziție până la anticipate.

„PSRM a semnat deja pentru candidatura Marianei Durleșteanu. Fac apel la toți deputații să fie responsabili și să se așeze chiar astăzi la masa discuțiilor”, a spus Dodon.

Mariana Durleșteanu s-a născut la data de 5 septembrie 1971, în Chișinău, este de profesie economist. Mariana Durleșteanu a fost ministru al Finanțelor în Guvernul Greceanîi și e fost ambasador al R. Moldova în Marea Britanie.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.