VIDEO cu țipete. Senatoarea Șoșoacă zbiară să fie arestat revoluționarul Ceaușescu și urlă că excluderea din AUR i se trage de la Liviu Dragnea pe care urma să-l viziteze la Rahova. Asurzitoarea vrea să știe cum de s-au aprins, deodată, luminițele din Piața Victoriei în timpul protestelor rezist


VIDEO cu țipete. Senatoarea Șoșoacă zbiară să fie arestat revoluționarul Ceaușescu și urlă că excluderea din AUR i se trage de la Liviu Dragnea pe care urma să-l viziteze la Rahova. Asurzitoarea vrea să știe cum de s-au aprins, deodată, luminițele din Piața Victoriei în timpul protestelor rezist

Într-o filmare realizată cu scopul declarat de a „dezvălui” cum fiului său în vârstă de 19 ani ar urma să-i fie înscenată o infracțiune pentru a-i fi întocmit dosar penal, senatoarea exclusă din AUR, Diana Șoșoacă, se abate de subiectul principal și mută alungarea sa recentă din partidul în numele căruia a candidat la Parlament pe alte piste. Astfel, ea spune că totul i s-ar trage de la vizita pe care urma s-o întreprindă la Rahova pentru a vedea în ce condiții este încarcerat Liviu Dragnea, uitând de motivele avansate anterior, respectiv, „dezvăluirile” despre efectele secundare ale vaccinului Pfizer, de la tribuna Senatului, sau popularitatea sa uriașă în rândul simpatizanților de partid care i-ar fi deranjat pe foștii colegi de la AUR. În aceeași filmare, ea acuză și luminițele din Piața Victoriei și cere ca revoluționarul Ceaușescu să fie arestat. Redăm mai jos câteva pasaje din delirul senatoarei (pe care îl puteți urmări și în videoul de mai jos, de la minutul 32 aproximativ).   

Șoșoacă; „Eu săptămâna asta trebuia să mă duc la Dragnea să văd ce se întâmplă cu abuzurile cu care am fost sesizată. De aceea, de aia (I s-a întâmplat excluderea din AUR, n.red.), să știe și PSD, și PNL, și USR...apropo, pe unde sunteți reziștilor că erați 300.000? Arăta Rareș Bogdan cum creștea numărul vostru și când ați aprins luminițele. Eram acasă. Călcam. Și mă uitam la televizior și mă întrebam băi, frate, de unde s-au adunat ăștia atâția?! Băi da de unde au știut ei să pună luminițele alea pe cer, toți odată, 300.000 de oameni. Mamă, ce telepatie funcționează în 300.000 de oameni! Și-l trimiteți pe Ceaușescu după mine? Apropo pe domnul ăla care face atâta scandal de ce nu-l arestează nimeni? Că nu prea înțeleg...aaa...sunt unii trimiși de sistem să facă scandal și să provoace. Credeți că nu știu?! Asta trebuia să fac să-l vizitez pe domnul Dragnea și să văd eu....da, domnule Dragnea, se pare că nu sunt lăsată să vin la dvs să văd halul în care își bat joc de dvs și de ceilalți deținuți”.  


În același live, avocata îl avertizează pe fostul său coleg de la AUR, George Simion, că telefonul ei este „wikileaks de România” unde se află toate dovezile pentru ceea ce spune împotriva AUR, dovezi pe care urmează să le dea publicității „pas cu pas”. Ea îl mai îndeamnă pe Simion să iasă și să spună dacă este constrâns, amenințat și șantajat, încurajându-l să nu se teamă, indiferent ce a făcut, pentru că și „cei mai mari creștini, cei care au ajuns sfinți, au făcut cele mai abominabile fapte”.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.