Andrei Caramitru răbufnește: Vaccinarea e un DEZASTRU total! Platforma națională de programare e gestionată de IDIOȚI. Dozele șutite de ”esențiali”, adică securiști, amante și familii de bugetari de lux


Andrei Caramitru răbufnește: Vaccinarea e un DEZASTRU total! Platforma națională de programare e gestionată de IDIOȚI. Dozele șutite de ”esențiali”, adică securiști, amante și familii de bugetari de lux

Vocalul Andrei Caramitru răbufnește din nou, pe Facebook, atrăgând atenția că ”vaccinarea e un dezastru total”, în condițiile în care 2,5 milioane de oameni încă nevaccinați sunt înscriși pe o platformă ”gestionată de niște idioți”, în timp ce 650.000 de doze sunt pitite undeva, pentru ”esențialii” din servicii și bugetarii de lux. 

Vă prezentăm acuzațiile lui Andrei Caramitru: 

”Vaccinarea asta e un dezastru total. Tolontan ne spune că sunt vreo 2.5 milioane de oameni înscriși în platformă dar care nu au fost încă vaccinați. În schimb sunt 650.000 de doze care stau undeva și nu sunt date nimănui – și cifra crește, vaccinăm mai puțin decât primim, zi de zi. În fiecare zi. 

Acuma. Luni se deschide platforma și pentru ne-esențiali, nimenii dintre care fac parte și eu. Care se adaugă la coada care e deja de 2.5 milioane. O să stau totuși toată ziua - probabil degeaba - să încerc să vânez un loc - o sa încerc un sat pierdut cu un centru Astra Zeneca că lumea se înghesuie mai puțin la vaccinul asta (deși e super ok).

Sincer. decât rahatul ăsta de proces gestionat de captain America și STS, mai bine făceau ca pe vremuri. Coadă frate. Te pui cu scăunelul. Mă puneam frumos 3 zile cu scăunelul meu la coadă într-un sat undeva unde nu e coada așa de lungă, aduceam un rachiu și baterie pentru telefon să mă uit la filme și să citesc. Măcar știam că mă vaccinez și eu. Era mai bine, mai uman, mai vorbeam și eu cu oamenii pe acolo. Decât să stai în fața unei platforme închise și stupide de atâta timp, gestionată de niște idioți”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.