Arafat, prezent la BEx PNL. Florin Roman se revoltă: "O eroare politică majoră!"


Arafat, prezent la BEx PNL. Florin Roman se revoltă: "O eroare politică majoră!"

Șeful DSU, Raed Arafat, a fost prezent luni, 29 martie, în ședința Biroului Executiv Central al PNL, la invitația premierului Florin Cîțu, situație care i-a nemulțumit pe o parte dintre liderii liberali. 

Deputatul PNL Florin Roman și-a exprimat nemulțumirea și public, într-o postare pe Facebook, atrăgând atenția că este o greșeală majoră ca formațiunea politică să se asocieze cu restricțiile impuse de Raed Arafat pe fondul crizei sanitare, o parte dintre ele fiind controversate. Florin Roman a mai precizat că liderii PNL, printre care și el, nu au fost niciodată informați în legătură cu măsurile sanitare ce urmează a fi luate. 

"Invitarea lui Raed Arafat la ședința Biroului Executiv Central al PNL reprezintă o eroare politică majoră❗️

Nu știu cine a avut măreața idee, dar greșeli de genul acesta costă politic întregul PNL❗️

Practic, se induce ideea că PNL este partidul care se asociază cu măsurile restrictive luate de Raed Arafat, unele necesare, fără îndoială, dar altele ce ridică mari semne de întrebare❗️

Vă spun direct:

Niciodată, în calitate de vicepreședinte al partidului de guvernământ, nu am fost consultați în legătură cu aceste măsuri. Și nu e treaba noastră, a politicienilor, să ne băgăm peste deciziile specialiștilor.

Dar, cu toții, avem dreptul să fim informați corect și lămuriți...acolo unde avem îndoieli sau unde există semne de întrebare.

Genul acesta de greșeli politice nu fac altceva decât să îngroape munca liberalilor de rând, care trudesc zilnic pentru PNL!  

Poate azi, mâine ne vom trezi și cu anti-vacciniști...ca invitați în forul de conducere al PNL...", a scris Florin Roman pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.