VIDEO România fierbe din cauza restricțiilor aberante. AD: "Oamenii au ajuns la capătul răbdărilor"


VIDEO România fierbe din cauza restricțiilor aberante. AD: "Oamenii au ajuns la capătul răbdărilor"

Formațiunea politică Alternativa Dreaptă a publicat pe Facebook un comunicat în care a reliefat că protestele împotriva restricțiilor nu pot fi acaparate de vreun partid, la manifestații participând de fapt românii care au fost profund afectați din punct de vedere economic, dar nu numai, de o serie de măsuri aberante și ineficiente luate de autorități pe fondul crizei sanitare. 

"Oamenii au ajuns la capătul răbdărilor. Nu este protestul niciunui partid politic, în stradă sunt românii.

Unele trusturi media plătite din bani publici nu au ratat ocazia să eticheteze cetățenii care luptă cu statul pentru drepturile lor.

Există unele persoane toxice care încearcă să câștige atenția publică dar asta nu înseamnă că vor reuși. Niciun partid politic nu poate strânge sute de mii de oameni în toate orașele țării.

Pentru fiecare dintre noi devine tot mai clar că această pandemie nu este gestionată în mod adecvat. Mii de antreprenori și-au închis afacerile. Zeci de mii de oameni și-au pierdut locul de muncă. Milioane de elevi și studenți nu au putut să învețe.

Chiar dacă televiziunile încearcă să denigreze acest demers cetățenesc nu pot contracara revolta românilor împotriva unor măsuri de restricție impuse, aberante și inutile.

#AlternativaDreapta

#PentruRomania", a scris AD pe Facebook. 

Vedeți video: 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.