VIDEO Limba engleză, făcută K.O. din nou de baronul galben Costel Alexe: "Bam, bam, bam!"


VIDEO Limba engleză, făcută K.O. din nou de baronul galben Costel Alexe: "Bam, bam, bam!"

Baronul galben Costel Alexe s-a luptat pentru a doua oară cu limba engleză, în primă instanță din postura de ministru al Mediului, iar de data aceasta din funcția de președinte al Consiliului Județean Iași. Liderul PNL Iaşi a stâlcit denumirea unei asociaţii şi, iritat că nu poate pronunţa corect cuvintele, a continuat cu „bam, bam, bam”, relatează Ziarul de Iași

Vedeți video:



Vedeți și prima prestație în care Alexe a făcut K.O. limba engleză:



Cu toate acestea, Costel Alexe a spus despre el în CV că este un cunoscător avansat al limbii engleze în ceea ce privește vorbirea / participarea la conversație.

Cum s-a autoevaluat Costel Alexe în legătură cu limba engleză:

- Înțelegere/Ascultare - B1 - Utilizator independent

- Înțelegere/Citire - B1 - Utilizator independent

- Vorbire/Participare la conversație - C1 - Utilizator experimentat

- Scriere/Exprimare scrisă - B2 - Utilizator independent

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.