AUR visează cu ochii deschiși. Lulea anunță că în 2024 preia guvernarea pentru a anula amenzile date de forțele de ordine pe timp de pandemie


AUR visează cu ochii deschiși. Lulea anunță că în 2024 preia guvernarea pentru a anula amenzile date de forțele de ordine pe timp de pandemie

Fondatorul AUR Marius Dorin Lulea a anunțat pe Facebook că în urma alegerilor parlamentare din 2024 partidul său va prelua guvernarea și va anula prin OUG amenzile date în pandemie. Lulea s-a plâns că, din cauza USR, 20 de membri AUR din Amara au fost amendați de jandarmerie. 

"Astăzi mă aflu la Amara, unde avem un primar de AUR.

Aflu acum că la ordinul prefectului USR aproximativ 20 de membri AUR au fost opriți și legitimați de jandarmerie și ulterior le-au trimis acasă amenzi de 2.500 lei.

Se face poliție politică.

Turcan și Voiculescu primesc 500 de lei amendă, membrii AUR, pentru că nu au făcut nimic decât să își manifeste dreptul constituțional la opinie, au primit 2.500 de lei.

AUR va anula toate amenzile date în pandemie în 2024, dacă PNL și PSD nu își vor da votul să o facem mai devreme. Vom face asta prin ordonanță de urgență sau lege. Amenzile date prin ordine ilegale, constatate de instanță, sunt ilegale.

USR este un partid făcut împotriva românilor.

Voi face plângere penală pe numele prefectului și șefului jandarmeriei pentru abuz în funcție. Opriți-vă căci cei care fac astăzi abuzuri nu vor mai fi protejați în 2024.

Jandarmeria este folosită de USR pentru a face poliție politică. Peste tot unde USR a pus prefect sunt probleme.

Prefectul USR de Ialomița, Mihai Tănăsescu,  trebuie să fie demis, deși știm că urmașii securiștilor nu au onoare ca să facă astfel de gesturi", a scris Lulea pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.