Avertismentul unei jurnaliste: la cererea trompetei Ciuvică, mafia din justiție pregătește excluderea definitivă din magistratură a judecătoarei Camelia Bogdan


Avertismentul unei jurnaliste: la cererea trompetei Ciuvică, mafia din justiție pregătește excluderea definitivă din magistratură a judecătoarei Camelia Bogdan

Jurnalista specializată pe teme de justiție, premiată de Ambasada SUA, ne referim la Ondine Gherguț, a avertizat că judecătoarea care l-a condamnat la pușcărie pe "Felix" Dan Voiculescu, patronul antenelor, are din nou probleme din pricina zonei mafiote a sistemului judiciar. 

Concret, la cererea trompetei anteniste Mugur Ciuvică, Inspecția Judiciară a propus Secției de Judecători din CSM excluderea definitivă a Cameliei Bogdan din magistratură. Secția de Judecători din CSM este controlată de pesedista Lia Savonea, motiv pentru care numai instanța de judecată o mai poate salva pe Camelia Bogdan, a atras atenția Ondine Gherguț. 

Totodată, Ondine Gherguț a semnalat că o excludere definitivă din magistratură a Cameliei Bogdan va reprezenta un precedent periculos din cauza căruia puțini judecători vor mai îndrăzni să-i condamne la închisoare pe marii corupți. 

"Cea mai hăituită judecătoare din România de către cel mai puternic mafiot: Camelia Bogdan, judecătoarea care a îndrăznit să-l condamne la 10 ani pușcărie pe Dan Voiculescu, Felixul Securității pentru un prejudiciu de circa 100 milioane de euro, este din nou în pericol de a fi data afara din magistratură!

De asta dată la cererea lui Ciuvică, omul Felixului.  

Voiculescu este unul dintre cei mai puternici foști oameni ai Securității, moștenitor al Crescent, fosta firmă din străinătate a Securității după cum a dezvăluit presa anilor '90, îmbogățit prin contractele încheiate cu foste societăți ale statului român.

La un moment dat era la concurență cu Țiriac pentru primul loc al celui mai bogat miliardar în euro!  

Antenutzele, ziare, reviste, jurnaliști, ONG-uri, magistrați, polițiști, politicieni, totul la butoniera!  

Inspecția Judiciară este unealta prin care mafia transpartinică îi hărțuieste pe magistrații corecți. Apoi, intră în rol secția de judecători a CSM, unde domnește Savonea!

Numai instanța de judecată o mai poate salva, asta dacă are norocul sa nu fie judecători controlați de rețeaua subterană!

Grea viata mai are și Camelia Bogdan, care de peste 10 ani e vânată de oamenii Felixului!

Later edit

După prima acțiune de excludere din magistratura, Camelia Bogdan s-a ales cu mutarea la Tg Mureș (de la București)

După a doua excludere din magistratură s-a ales cu suspendarea!

Asta e a treia...

Ce bătaie de joc! Cine va mai îndrăzni să condamne un mafiot puternic?!", a scris Ondine Gherguț pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.