Florin Roman: "Voiculescu nu a înțeles că în guvern se joaca în echipă. Coaliția de dreapta merge mai departe"


Florin Roman: "Voiculescu nu a înțeles că în guvern se joaca în echipă. Coaliția de dreapta merge mai departe"

Deputatul PNL Florin Roman a declarat că Vlad Voiculescu "nu a înțeles că în guvern se joaca în echipă", motiv pentru care a fost demis din funcția de ministru al Sănătății. De asemenea, Roman a precizat că actuala coaliție, PNL-USRPLUS-UDMR, merge mai departe, căci nu stă într-o singură persoană. 

"Premierul Florin Cițu are toată susținerea PNL in decizia de a renunța la ministrul Sănătății, dar și la secretarul de stat, urmare a unui șir întreg de bâlbe ale celor doi.  

Dl Voiculescu nu a înțeles ca in guvern se joaca in echipă, nu la individual compus, pe rețele de socializare.  

Coaliția de dreapta merge mai departe. O țară și o guvernare responsabilă nu se împiedică într-o persoană, indiferent de numele ei.

E important ca noul ministru propus sa fie instalat rapid, mai ales că pandemia încă face ravagii.  

Este dreptul colegilor de coaliție de a nominaliza noul ministru, însă, ca părere personală, nu e timp de noi experiențe nefaste!

Unul a confirmat ca știe ce are de făcut...Nelu Tătaru!", a scris Florin Roman pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.