Mesajul transmis de Cîțu în contextul în care USRPLUS nu exclude ieșirea de la guvernare. De ce a fost demis Vlad Voiculescu


Mesajul transmis de Cîțu în contextul în care USRPLUS nu exclude ieșirea de la guvernare. De ce a fost demis Vlad Voiculescu

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri că l-a demis pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății pentru a se asigura că încrederea în instituțiile statului rămâne. În contextul în care USRPLUS nu exclude ieșirea de la guvernare, Cîțu a ținut să transmită că îi asigură pe toți românii că el crede cu tărie în actuala coaliție. 

CITIȚI ȘI: Premierul Cîțu l-a demis pe Vlad Voiculescu. Moșteanu anunță că USRPLUS NU exclude ieșirea de la guvernare

"De un an de zile România trece printr-o perioadă dificilă în lupta cu pandemia. Această luptă a întins la maxim resursele statului, în special în sistemul de sănătate, dar și în economie. Ca să avem succes în această luptă cu pandemia întotdeauna am spus că e nevoie de încredere în instituțiile statului, instituțiile care administrează această luptă dificilă. În acest context și pentru a mă asigura că încrederea în instituțiile statului rămâne am decis astăzi să fac o modificare la vârful Ministerului Sănătății. Vreau să îi asigur pe toți românii că eu cred cu tărie în această coaliție de guvernare, pentru că e o coaliție de guvernare care s-a constituit în urma votului românilor, în jurul unor valori, a unor idei și nu în jurul unor persoane. Vă doresc tuturor sănătate și trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes! Vă îndemn pe toți să vă înregistrați pe platforma de vaccinare!", a declarat Cîțu. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.