Speriați că riscă să rămână șomeri de dragul ”principiilor”, Barna și Ghinea l-au dat uitării pe Vlad Voiculescu-omul. S-au bulucit la ședința de guvern, fiindcă nu vor să piardă purcoaiele de bani publici și europeni pe care se dau peste cap să le gestioneze


Speriați că riscă să rămână șomeri de dragul ”principiilor”, Barna și Ghinea l-au dat uitării pe Vlad Voiculescu-omul. S-au bulucit la ședința de guvern, fiindcă nu vor să piardă purcoaiele de bani publici și europeni pe care se dau peste cap să le gestioneze

Deși au făcut tămbălăul de pe lume, ieri și azi, solicitând demiterea premierului Florin Cîțu pentru mazilirea mesianicului Vlad Voiculescu de la portofoliul Sănătății, Barna, Ghinea și toți demnitarii USR-PLUS din Executiv s-au bulucit, cuminți, la ședința de Guvern, fiindcă niciunul dintre ei nu vrea să rămână șomer și să lase din degete purcoaiele de bani publici și eruropeni pe care se dau peste cap să le gestioneze. 

Jurnalistul Mircea Marian comentează ironic situația, pe Facebook: 

”Deci, să nu aud vreun nerușinat care insinuează că demnitarii usrplus l-au cam uitat pe Vlad V, când s-au dus în sedința de guvern - deși aripa PLUS a declarat că nu se vor duce. S-au dus în interesul național, ca să nu blocheze țara, mie îmi e clar.

De exemplu, domnul Ghinea, care cred că știți, doarme cu poza lui Vlad sub pernă. Avea 7.000 de euro pe lună în decembrie 2020, de la Parlamentul European. S-a sacrificat să ia 3.500 de la Guvern, plus butonul de la fondurile europene. Toți știm că el ar fi oricând gata să rămână șomer de dragul principiilor! 

Sau domnul Barna. A plasat sute de oameni competenți - haterii spun că e clientela...- prin prefecturi și ministere. Nu că ei ar face trolling pe FB și îl vor susține la Congres! Oricum, domnului Barna nu-i pasă dacă rămâne fără birou, sutele sale de competenți zboară și, la congres, se duce să înfrunte cu mâinile goale cuplul Cioloș - Voiculescu, aflat pe cai mari, fiindcă s-a bătut cu ciuma uselistă, nu a pactizat, ca alții… 

Read my lips, dear friends: Cîțu nu pleacă. ‹Se știe›. La pariu că în usrplus s-au șters deja multe postări cu ‹Cîțu e imatur›. Au mai rămas în tranșee radicalii și aripa Cioloș, care are interese diametral opuse față de Barna et. co. 

Asta e viața, e cât se poate de uman să își urmărească interesul, acești politicieni - prefer un pic de cinism onest minciunilor grețoase cu ‹Văăă iuuuubimmmm!›”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.