VIDEO. Clotilde Armand reclamă că este urmărită până și în locuința personală și anunță că depune plângere împotriva EVZ pentru hărțuire


VIDEO. Clotilde Armand reclamă că este urmărită până și în locuința personală și anunță că depune plângere împotriva EVZ pentru hărțuire

Primarul Sectorul 1, Clotilde Armand, reclamă că articolul publicat recent de EVZ sub titlul "CA și-a măturat în curtea palatului de 4 milioane de euro. Filmare de colecție" este o situație de hărțuire. O mașină presupusă a fi a redacției respectivei publicații s-a aflat pe urmele sale mai bine de o săptămână, din ea fiind realizat cel mai probabil și filmul cu mătura, reclamă primărița care anunță public și faptul că va depune plângere penală pentru hărțuire.  

Armand a câștigat, recent, în primă instanță un proces fulger cu un site de presă care publica aproape zilnic câte un articol mincinos la adresa ei. (mai multe detalii AICI) Ea a acționat-o în instanță și pe videochatista Oana Lovin, solicitând daune morale de 250.000 de lei pentru injuriile ce i-au fost adresate, în repetate rânduri, de realizatoarea de filme pentru adulți.  

„De când am început să lupt împotriva mafiei imobiliare și a mafiei gunoiului, după ce am reușit să decuplez de la banii publici diversele grupuri transpartinice au început amenințările la adresa mea și echipei mele. Nu că n-aș fi fost eu linșată mediatic până acum dar mobilizarea mafiei din ultima vreme este impresionantă. Ultima încercare a acestora interlopi de a mă intimida este absolut penibilă. Au parcat în fața casei mele timp de o săptămână o mașină și început să filmeze casa în care locuiesc cu familia mea. Într-adevăr, au reușit să ofere în publicația unui condamnat penal definitiv câteva imagini video scandaloase: eu măturând curtea casei.  

Știți, pentru genul acesta infracțiuni eu am să depun o plângere împotriva tuturor celor care au impresia că mă vor intimida. Pentru că hărțuirea este infracțiune. Art. 208. - Hărțuirea ''(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmărește, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuința, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă.'' 

Schimbarea acestui sistem nu se face peste noapte sau pe Facebook. Este o luptă pe termen lung. Eu mi-am asumat asta și voi continua să-mi fac datoria față de comunitatea pe care o slujesc cu dragoste și mândrie”, a scris Clotilde Aramand pe pagina sa de Facebook.  

EVZ scrie însă în articolul incriminat că filmarea a fost trimisă redacției de către un cititor. 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.