DOCUMENTE Deputatul Iurie Reniță îl aruncă în aer pe socialistul Vasile Bolea, locotenentul lui Dodon: a împrumutat o sumă faraonică de la sinecura colegului Furculiță și nu a menționat-o în declarația de avere


DOCUMENTE Deputatul Iurie Reniță îl aruncă în aer pe socialistul Vasile Bolea, locotenentul lui Dodon: a împrumutat o sumă faraonică de la sinecura colegului Furculiță și nu a menționat-o în declarația de avere

Deputatul și diplomatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei la București) îl detonează pe unul dintre principalii locotenenți ai lui Dodon, și anume pe dubiosul rusofil, românofob și PSRM-ist Vasile Bolea. 

Mai exact, Reniță dezvăluie, pe Facebook, că numitul Bolea a ascuns declararea unui cogeamitea împrumutul de aproximativ 500.000 lei de la sinecura ”Exclusiv Media SRL), fondată de colegul PSRM-ist Corneliu Furculiță, suma aceasta nefiind menționată în declarația de avere aferentă anului 2016. Reniță își demonstrează acuzațiile cu o serie de documente ce probează negru pe alb împrumutul. 

”Disperați și aflați în agonie ireversibilă, camarila politică a PSRM-ului moscovit al lui Dodon administrează SPUTNIK-uri pentru resuscitare. Chiar nici 3 (trei) SPUTNIK-uri per persoană nu-i mai salvează, mai ales pe ‹marele gânditor juridic› al socialiștilor Vasile Bolea, care, de ultimă oră, a ‹deconspirat o nouă lovitură de stat›, pusă la cale de un deputat PAS-ist și de un judecător de la Curtea Constituțională.

Dacă consăteanul kuliokarului Dodon are doar ‹semnale› despre acest fapt, noi, în schimb, avem probe incontestabile că deputatul Vasile Bolea a violat flagrant legea și a ascuns faptul că a împrumutat 500.000 de lei de la EXCLUSIV MEDIA SRL (fondator Corneliu Furculiță), aceștia nefiind menționați în Declarația de avere pentru anul 2016 (rog să vedeți anexele de mai jos). Așteptăm în continuare ca ANI și Procuratura Generală să-și facă treaba în strictă conformitate cu legea.

P.S. În cazul în care vaccinurile SPUTNIK nu vor avea efectul scontat pentru eliminarea halucinațiilor juristului psrm-ist, îi sugerăm deputatului Vasile Bolea unent – revenirea la ruperea ștachetelor de pe gardurile municipale (avea mare succes). Efectul nu se va lasa mult așteptat, îl asigurăm!”, scrie Iurie Reniță. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.