Poliția Română în acțiune. După ce a râs de reclamația lui, i-a închis receptorul în nas primarului liberal Ciprian Ciucu


Poliția Română în acțiune. După ce a râs de reclamația lui, i-a închis receptorul în nas primarului liberal Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, liberalul Ciprian Ciucu, a relatat felul în care a fost recepționat de către Brigada Rutieră din București apelul său telefonic care sesiza derularea unei curse ilegale de mașini de lux în imediata apropiere a sediului Guvernului. Viteza bolizilor ar fi fost de peste 150 km la oră, aprecia edilul. Ofițerul de serviciu l-a luat însă la mișto și i-a închis telefonul în nas, spunându-i că nu este în măsură să estimeze viteza cu care se deplasau mașinile. Ciucu a precizat că va face plângere administrativă.  

Redăm integral relatarea primarului postată pe pagina sa de Facebook:  

”Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București! 

Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în orașul acesta si chiar dacă nu este în Sectorul 6, mi se pare normal să umblu cu papucii de cetățean și să semnalez când ceva nu este în regulă. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru. 

În această seară am decis să ies la plimbare in Centrul orașului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern și am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfășura o cursă de mașini (categoria Lamborghini) în toată regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km. 

Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră București să le spun oamenilor să știe, am zis ca ajut. 

Rezultatul a fosr că ofițerului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paște, a fost să mă ia la mișto. Că de unde stiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar...? Și mi-a închis telefonul în nas. 

Două chestiuni:  

(1) marți voi face o plângere administrativă, sper să aibă înregistrarea. 

(2) dacă vreodată întâlniți astfel de atitudini la Poliția Locală a Sectorului 6, vreau să știu”. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.