VIDEO Uciderea ursului Arthur. Cinismul premierului Cîțu: "Se pare că nu e cel mai mare"


VIDEO Uciderea ursului Arthur. Cinismul premierului Cîțu: "Se pare că nu e cel mai mare"

Site-ul Știrile ProTV a semnalat marți, 4 mai, că prințul austriac Emanuel von und zu Liechtenstein ar fi venit în România în luna martie 2021 și, plătind o taxă de 7.000 de euro, și-a fundamentat uciderea celui mai mare urs prin derogarea oferită de Ministerul Mediului din România pentru eliminarea unei ursoaice cu pui care ar fi cauzat pagube anul trecut la unele ferme din Ojdula. În schimb, prințul nu a omorât ursoaica vizată, ci un mascul care trăia în adâncul pădurii și care nu venise niciodată în apropierea localităților. 

CITIȚI ȘI: Asasinarea „regelui Arthur”, cel mai mare urs din România și probabil și UE, de către un degenerat cu sânge albastru / „Este o rușine pentru Austria, că Prințul Emanuel a abuzat o derogare pentru a ucide acest superb urs doar pentru a bifa o nouă lovitură pe lista sa de trofee“

Chestionat miercuri, 5 mai, în legătură cu acest incident, premierul Florin Cîțu a început să se amuze de faptul că a primit o întrebare pe o asemenea temă din partea unei publicații care se ocupă de obicei de subiecte din domeniul financiar. Ulterior, într-o notă ce relevă un cinism cras, Cîțu a precizat că respectivul urs nu ar fi cel mai mare din România. 

"Interesantă întrebare de la Money.ro. Mă așteptam să mă întrebați ceva de financiar. Am avut o discuție cu domnul ministru. Înțeleg că există o anchetă. Vom vedea care vor fi rezultatele. Se pare că nu toate informațiile din spațiul public sunt corecte. Nu aș vrea să comentez ceva ce nu este corect, dar se pare că nu este cel mai mare urs. Vom vedea care sunt concluziile anchetei", a zis premierul. 

Vedeți video de la 16:36:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.