VIDEO. Odrasla baronului PSD Niculae Bădălău s-a filmat gonind cu peste 250 km la oră


VIDEO. Odrasla baronului PSD Niculae Bădălău s-a filmat gonind cu peste 250 km la oră

Gabi Bădălău, progenitura cu ocupație incertă a pesedistului Niculae Bădălu, baronul de Giurgiu ajuns în conducerea Curții de Conturi pe linie de partid, s-a pozat în timp ce rula cu 257 de kilometri la oră, la volanul unui autoturism Mercedes.  

Situația a fost semnalată de organizația civică Evoluție În Instituție care a amintit episodul cu manele și mesajul agresiv la adresa diasporei al cărui protagonist a fost baronul Niculae Bădălău, tatăl vitezomanului, dar și faptul că deputatul liberal Florin Roman încearcă să promoveze o lege de natură să slăbească autoritatea poliției rutiere în trafic.  

„Îl mai știți pe Bădălău? Da, cel care micționa pe diaspora. Eee, acesta are și un fiu care acum micționează pe noi cu 257km/h, chiar în ziua în care Consiliul Economic și Social aprobă o inepție a celebrului deputat Florin Roman. 
 
Celebrul deputat PNL, Florin Roman, încearcă, pentru a treia oară, să slăbească puterea poliției rutiere (nu că am fi noi marii apărători ai poliției, dar de această dată trebuie). 
 
Chiar dacă suntem în primele locuri din UE la accidente rutiere, Florin Roman vrea să nu mai existe radare neinscripționate. 
Această măsură a fost declarată de două ori neconstituțională. 
Așa că feriți-vă de Bădălăi!”, scrie EII pe pagina sa oficială de Facebook unde postează și imaginea surprinsă de Bădălău jr. rulând cu 257 km la oră.  

Podul a scris în repetat rânduri despre fostul senator PSD de Giurgiu Niculae Bădălău, fost ministru al Economiei și unul dintre cei mai controversați baroni locali mai ales datorită averii sale uriașe a cărei proveniență rămâne neclară având în vedere că politicianul, care dorea să facă pipi pe diasporă prin 2018, împreună cu mai mulți lăutari, a deținut funcții publice cu salarii din care nu ar fi putut să-și construiască imperiul estimat la peste 50 milioane de euro. 

Videoul de mai jos surprinde un protest organizat de revoluționarul Marian „Ceaușescu” la palatul din localitatea giurgiuveană Bolintin Vale, în urma mesajului jignitor la adresa diasporei. Atât Marian Ceaușescu, cât și jurnalistul Mălin Bot au fost acționați în judecată de Bădălău și soția acestuia care solicitau daune morale de 100.000 de euro pentru că le-ar fi fost lezată „demnitatea”. Tribunalul Giurgiu le-a dat însă, recent, câștig de cauză lui „Ceaușescu” și Mălin Bot.





„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.