VIDEO Israelul contribuie la campania umanitară din Gaza. Teroriștii Hamas atacaseră zilele trecute camioanele care transportau hrană și echipamente medicale


VIDEO Israelul contribuie la campania umanitară din Gaza. Teroriștii Hamas atacaseră zilele trecute camioanele care transportau hrană și echipamente medicale

Hananya Naftali, influencer israelian care se descrie ca fiind un vloger care vorbește despre pace în Orientul Mijlociu, a publicat pe Facebook un video care prezintă o acțiune umanitară desfășurată de Israel în Fâșia Gaza. 

Concret, Israelul a transferat astăzi în Gaza mai multe camioane care transportau echipamente medicale și alimente. "Israelului îi pasă mai mult de Fâșia Gaza decât Hamas", a precizat Hananya Naftali în descrierea video-ului. 

Vedeți video 1: 


Vedeți video 2: În acest context, amintim că teroriștii Hamas au atacat în urmă cu câteva zile soldații israelieni care încercau să furnizeze ajutoare umanitare. Soldații Israelieni au deschis marți granița Kerem Shalom pentru a permite accesul camioanelor care transportau ajutoare umanitare în Gaza, hrană și echipamente medicale, dar au fost întâmpinați de o serie de atacuri cu obuze. 

Vedeți foto (sursa: Coordination of Government Activities in the Territories):

Vedeți video 1: Vedeți video 2: „Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.