Sentința definitivă dată de TB. Delirul lui "Mitralieră": "Dragnea va fi un Mandela al României"


Sentința definitivă dată de TB. Delirul lui "Mitralieră": "Dragnea va fi un Mandela al României"

După Codrin Ștefănescu, a venit rândul fostului deputat "Mitralieră", Cătălin Rădulescu, să-l plângă pe Liviu Dragnea după ce Tribunalul București a stabilit definitiv că acesta va rămâne în pușcărie, următoarea cerere de eliberare condiționată urmând să poată fi formulată abia din data de 28 august. Cătălin Rădulescu a declarat joi, 27 mai, la Antena 3, că "Liviu Dragnea va fi un Mandela al României", acuzând că liderii PNL și PSD îl țin pe acesta în pușcărie. 

CITIȚI ȘI: Sentință definitivă: Dragnea rămâne în pușcărie. Codrin Ștefănescu îl plânge la A3: "Foarte mulți români devin tot mai nervoși"

"Am vorbit cu Liviu Dragnea anul trecut la ziua lui Codrin Ștefănescu,. Era într-o stare în regulă, adică nu mi s-a părut să fi avut o stare psihică..., ci așa cum îl știu și îl știe toată lumea e o persoană puternică. Însă, eu cred că e evident pentru toată lumea că această condamnare e una politică. Probabil că Liviu Dragnea va fi un Mandela al României. E inadmisibil. În nicio țară din lume liberarea condiționată nu poate să fie judecată în felul în care niște judecători în motivarea de astăzi spun că nu cred că s-a îndreptat Liviu Dragnea. Adică această motivare nu poate să existe în nicio țară civilizată. Aceste infracțiuni în toate țările civilizate sunt condamnate cu suspendare pentru că politica penală a țărilor civilizate nu este de a introduce în pușcărie pentru infracțiuni economice, ci de a recupera prejudiciul. Știe toată lumea că acest prejudiciu a fost recuperat de mult. Faptul că prietenul meu Liviu Dragnea este ținut în continuare abuziv în pușcărie este un gest politic și la un moment dat va ieși, însă cei care sunt în conducerea PSD, PNL și care știu foarte clar că au furat zeci și sute de milioane de euro din avutul statului trebuie să se teamă, pentru că este clar că acești oameni fac tot posibilul ca Liviu Dragnea să stea abuziv într-o pușcărie", a zis Rădulescu. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.