Candidații AUR Moldova pentru anticipate: persoane implicate în trafic de droguri, de ființe umane, furturi și alte infracțiuni. DEZVĂLUIRILE lui Renato Usatîi


Candidații AUR Moldova pentru anticipate: persoane implicate în trafic de droguri, de ființe umane, furturi și alte infracțiuni. DEZVĂLUIRILE lui Renato Usatîi

Lista candidaților AUR pentru alegerile parlamentare din 11 iulie 2021 este plină cu persoane implicate în trafic de droguri, de ființe umane, furturi în proporții deosebit de mari, dar și alte infracțiuni. Un document oficial care dovedește acest lucru a fost prezentat ieri, 23 iunie 2021, de către Renato Usatîi (foto), liderul Blocului electoral care-i poartă numele, într-un briefing de presă.

„Mai avem o echipă <<de aur>>, care încearcă să facă fel de fel de știri, care a luat în arendă timpul.md, 10tv și altele. Eu văd toate atacurile și toate mizeriile pe care voi le faceți. Cu Valera Munteanu și Chirtoacă e clar care a luat, de unde și cât a costat. Era interesant însă ce-i cu acest proiect. Unii spuneau că are legătură cu serviciile secrete din România, alții, că e un proiect al unor persoane influente care, în urmă cu mai mulți ani, au finanțat un partid politic, în România. Am cerut informații ca să văd ce-i cu ei. Lista candidaților AUR. <<Aurul Moldovei>> conține zeci de persoane implicate în diferite infracțiuni”, a declarat Usatîi în conferință de presă și a dat citire câtorva nume și dosarele penale în care figurează acestea.

„Crețu Ilie – dosar penal pentru vătămare intenționată medie a integrității corporale sau a sănătății;

Vacarciuc Vadim – conducerea unui mijloc de transport în stare de ebrietate;

Revenco Sergiu – conducerea unui mijloc de transport în stare de ebrietate;

Postovan Igor – circulația ilegală a substanțelor narcotice psihotrope sau analogilor lor cu scop de înstrăinare;

Zorilă Ion – cauză penală art.119, alin. 2 Cod penal – Furt.

Enciu Hristofor – neglijență în serviciu;

Papanaga Alexei – conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate;

Osoian Vladimir – violență în familie;

Scripnic Lilian – cauzarea vătămărilor medii.”

În aceleași liste mai figurează Dorin Chirtoacă și Valeriu Munteanu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.